Bütçe
6.000 TL
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhabalar,

H510 Flow kullanıyorum, kasamı değiştirmek istiyorum. 100R PZ'ye daha yakınım. Görsellik benim için ön planda ve ikisi de güzel gözüküyor. Halihazırda NZXT kullanıyorum zaten ama kasanın ciddi eksiklikleri var gibi geliyor bana (Üstte sadece 120mm var, sadece önde AIO ve toz filtresi var, kablolama alanları çok dar vs.) Sonrasında CPU soğutucuyu AIO olarak değiştirmeyi düşünüyorum ve mümkünse kalın bir radyatör alıp üste monte etmeyi düşünüyorum.

Güncel sistemim:
  • Ryzen 7 7800X3D & Peerless Assassin 120 Digital​
  • TUF B850M Gaming Plus​
  • XPG Caster 2x16 6000 MHz CL 30​
  • Kingston Renegade 2 TB + Kioxia Exceria G2 1 TB​
  • Galax RTX 5070 1-Click OC & ASUS TUF VG27AQZ 2K​
  • NZXT H510 Flow & FSP VITA 850GM​
  • Razer Chroma ARGB Controller​
Bu iki kasa arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi olur? Fan kontrolcü, eğer PWM'leri birbirine bağlayabiliyorsam gerekli değil, anakartta yeterince PWM var. MSI'da kendisinden gelmesi ve fanların reverse olması çok iyi, ekstra fan takmama da gerek kalmayacak. Diğer yandan da H6 Flow gözüme daha iyi gözüküyor ama yine bir NZXT klasiği olarak toz filtresi bile yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel, soğutucu ağır, kasa dar. Ben de geçen haftadan beri bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. MSI daha güzel duruyor ve dediğiniz gibi fanları cezbedici. Girişlerin alt kısımda kalması sorun değilse tavsiye ederim. Ek olarak bir de Cougar'ın MX600 4X ARGB kasasına bakabilirsiniz.

Merhaba,

H510 Flow kullanıyorum, kasamı değiştirmek istiyorum. 100R PZ'ye daha yakınım. Görsellik benim için ön planda ve ikisi de güzel gözüküyor. Halihazırda NZXT kullanıyorum zaten ama kasanın ciddi eksiklikleri var gibi geliyor bana (Üstte sadece 120mm var, sadece önde AiO ve toz filtresi var, kablolama alanları çok dar vs.) Sonrasında CPU soğutucuyu AiO olarak değiştirmeyi düşünüyorum ve mümkünse kalın bir radyatör alıp üste monte etmeyi düşünüyorum.

Güncel sistemim:
  • Ryzen 7 7800X3D & Peerless Assassin 120 Digital​
  • TUF B850M Gaming Plus​
  • XPG Caster 2x16 6000 MHz CL 30​
  • Kingston Renegade 2 TB + Kioxia Exceria G2 1 TB​
  • Galax RTX 5070 1-Click OC & ASUS TUF VG27AQZ 2K​
  • NZXT H510 Flow & FSP VITA 850GM​
  • Razer Chroma ARGB Controller​
Bu iki kasa arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Fan kontrolcü, eğer PWM'leri birbirine bağlayabiliyorsam gerekli değil, anakartta yeterince PWM var. MSI'da kendisinden gelmesi ve fanların reverse olması çok iyi, ekstra fan takmama da gerek kalmayacak. Diğer yandan da H6 Flow gözüme daha iyi gözüküyor ama yine bir NZXT klasiği olarak toz filtresi bile yok.

Kalın radyatör zor. Bendeki Ryujin'nin radyatörü bile anakart ile uyumlu olmadı. Ayna kısmındaki plastiğe çarpıyor fan. 240mm olduğudan dolayı ortaya almak durumunda kaldım. 240mm olursa olabilir belki.

1758972146518.webp

Şu kısıma çarpıyor fan.