Bütçe
6.000 TL
@YXEL

Yanda mandal var darbeli darbesiz geçiş yapıyor, darbesize alınca bu uç ile vidalama yapılıyor.

Darbeli vidalamalar beton delemez, beton delme işi varsa bu tarz bir şey lazım.

Screenshot_2025-09-22-22-24-04-72_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp

@YXEL

Yanda mandal var darbeli darbesiz geçiş yapıyor, darbesize alınca bu uç ile vidalama yapılıyor.

Darbeli vidalamalar beton delemez, beton delme işi varsa bu tarz bir şey lazım.

Eki Görüntüle 187113
Anladım, haklısınız. Beton ve kolon gibi sert yüzeylerden farklı olarak soft duvarlar için kullanacağım. Makineleri ayrı satın almak daha sağlıklı olurdu fakat gereksiz olur benim için. Teşekkür ederim ilginize.

Einhell sipariş edeceğim. Bosh ile karşılaştırmalarına baktım, bu makineler daha önde görünüyor. Tekrar teşekkür ederim.

Benim şahsen beğendiğim bir marka. Einhell akülü üfleme cihazını kullanıyorum. Garanti konusunda da iyi diyorlar, henüz işim düşmedi lakin. Fiyat performans olarak, iyi seviyedeler bence.

Anladım, haklısınız. Beton ve kolon gibi sert yüzeylerden farklı olarak soft duvarlar için kullanacağım. Makineleri ayrı satın almak daha sağlıklı olurdu fakat gereksiz olur benim için. Teşekkür ederim ilginize.

Einhell sipariş edeceğim. Bosh ile karşılaştırmalarına baktım, bu makineler daha önde görünüyor. Tekrar teşekkür ederim.

Einhell'ın tek sıkıntısı kafada hafif yalpalama oluyor ama sorun yaratacak düzeyde değil.