Ben SGS Matkap kullanıyorum. Uzunca bir süredir sorunsuz kullandım ancak tork ayarı sizlere ömür bir süredir. Garanti tamir etmiyor. Einhell Matkapı da deneme şansım oldu. Gerçekten tok ve kaliteli. Satıcı Hepsiburada. Listede büyük batarya var, istersen küçültebilirsin. Reklam diyeyim.
Akşam Koçtaş mağazasına uğradım ancak almadan geri döndüm. Bosh EasyImpact 18V-40 ve ile Einhell makineler arasında kaldım. Siz önerince tekrar baktım. Bunlar farklı ürünler değil mi? @emre259@michaelscofield
Anladım, haklısınız. Beton ve kolon gibi sert yüzeylerden farklı olarak soft duvarlar için kullanacağım. Makineleri ayrı satın almak daha sağlıklı olurdu fakat gereksiz olur benim için. Teşekkür ederim ilginize.
Einhell sipariş edeceğim. Bosh ile karşılaştırmalarına baktım, bu makineler daha önde görünüyor. Tekrar teşekkür ederim.
Benim şahsen beğendiğim bir marka. Einhell akülü üfleme cihazını kullanıyorum. Garanti konusunda da iyi diyorlar, henüz işim düşmedi lakin. Fiyat performans olarak, iyi seviyedeler bence.
Anladım, haklısınız. Beton ve kolon gibi sert yüzeylerden farklı olarak soft duvarlar için kullanacağım. Makineleri ayrı satın almak daha sağlıklı olurdu fakat gereksiz olur benim için. Teşekkür ederim ilginize.
Einhell sipariş edeceğim. Bosh ile karşılaştırmalarına baktım, bu makineler daha önde görünüyor. Tekrar teşekkür ederim.