Hcm ayıp olmazsa bir şey soracağım bu klavye ile benim attığım 3 klavye arasındaki farklar nelerdir? Ha bir de attığnız klavye güzel ama tuşların üstünde harf değil de alt kısımda, bunun üstünde tuşu olanı var mıdır? Bir de oyun için iyi midir? Şimdiden teşekkürler.
Oyun için çok iyi. Üstte olanı yok ama altta olması inanın çok daha kullanışlı. Kullanırken anlıyorsunuz daha iyi olduğunu. Ki bakarak yazmıyorsanız sorun olmaz.
Oyun için çok iyi. Üstte olanı yok ama altta olması inanın çok daha kullanışlı. Kullanırken anlıyorsunuz daha iyi olduğunu. Ki bakarak yazmıyorsanız sorun olmaz.
Hcm teşekkürler hoşuma gitti klavye dediğim gibi asıl amaç oyun + hızlı tepkime + uzun ömür. Ha bide alırsam bu attığınız siteden mi alayım ? bide bu klavye şarjlı mı ? kablolu kablosuz kullanımda tepkime süresinde bir değişiklik olur mu ? (kusura bakmayın rahatsız ediyorum)
Hcm teşekkürler hoşuma gitti klavye dediğim gibi asıl amaç oyun + hızlı tepkime + uzun ömür. Ha bir de alırsam bu attığınız siteden mi alayım? Bir de bu klavye şarjlı mı? Kablolu kablosuz kullanımda tepkime süresinde bir değişiklik olur mu? (kusura bakmayın rahatsız ediyorum)
Hcm tahminimce bataryayı azaltmalarının nedeni manyetik switch ile beraber aradaki farkı kapatıp, fiyat olarak diğeri ile eşitlemek ( çünkü aynı batarya ile sadece manyetik switch koysalardı fiyat olarak aynı olmak zorunda olmazdı bataryadan kısıp fiyatı dengelemek istemiş olabilirler).
Ayn hocam sadece dediğiniz o M1W dışında her şey aynı tip, görünüm, fiyat
Hcm tahminimce bataryayı azaltmalarının nedeni manyetik switch ile beraber aradaki farkı kapatıp, fiyat olarak diğeri ile eşitlemek ( çünkü aynı batarya ile sadece manyetik switch koysalardı fiyat olarak aynı olmak zorunda olmazdı bataryadan kısıp fiyatı dengelemek istemiş olabilirler).
Apex Pro Gen 3 is the world's fastest gaming keyboard, featuring OmniPoint 3.0 Adjustable HyperMagnetic Switches and a suite of gaming-enhancing features.
Apex Pro Gen 3 is the world's fastest gaming keyboard, featuring OmniPoint 3.0 Adjustable HyperMagnetic Switches and a suite of gaming-enhancing features.