Oyun için çok iyi. Üstte olanı yok ama altta olması inanın çok daha kullanışlı. Kullanırken anlıyorsunuz daha iyi olduğunu. Ki bakarak yazmıyorsanız sorun olmaz.Hcm ayıp olmazsa bir şey soracağım bu klavye ile benim attığım 3 klavye arasındaki farklar nelerdir? Ha bir de attığnız klavye güzel ama tuşların üstünde harf değil de alt kısımda, bunun üstünde tuşu olanı var mıdır? Bir de oyun için iyi midir? Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000 Maks
YPc223
Uzman
Hcm teşekkürler hoşuma gitti klavye dediğim gibi asıl amaç oyun + hızlı tepkime + uzun ömür. Ha bide alırsam bu attığınız siteden mi alayım ? bide bu klavye şarjlı mı ? kablolu kablosuz kullanımda tepkime süresinde bir değişiklik olur mu ? (kusura bakmayın rahatsız ediyorum)Oyun için çok iyi. Üstte olanı yok ama altta olması inanın çok daha kullanışlı. Kullanırken anlıyorsunuz daha iyi olduğunu. Ki bakarak yazmıyorsanız sorun olmaz.
Şarjlı, M1'in 8000 mAh bataryası var, M1W'in 6000 mAh bataryası var. Tepkime süresinde değişiklik olmaz, evet bu siteden alınmalı.Hcm teşekkürler hoşuma gitti klavye dediğim gibi asıl amaç oyun + hızlı tepkime + uzun ömür. Ha bir de alırsam bu attığınız siteden mi alayım? Bir de bu klavye şarjlı mı? Kablolu kablosuz kullanımda tepkime süresinde bir değişiklik olur mu? (kusura bakmayın rahatsız ediyorum)
Ama attığım M1W manyetik iken M1 düz.
Hızlı tepkime için manyetik çok daha iyi olur. Her tuş için ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz tepki noktasını.
YPc223
Uzman
Şarjlı, 8000 mAh bataryası var, tepkime süresinde değişiklik olmaz, evet bu siteden alınmalı.
Hcm zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.Şarjlı, M1'in 8000 mAh bataryası var, M1W'in 6000 mAh bataryası var. Tepkime süresinde değişiklik olmaz, evet bu siteden alınmalı.
Ha bide hocam şöyle bir şey buldum aynı fiyat biri sizin dediğiniz M1 diğeri M1W neden fiyatları aynı ? https://www.gaming.gen.tr/urun/585301/akko-monsgeek-m1w-v3-sp-via-black-gradia-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/Şarjlı, M1'in 8000 mAh bataryası var, M1W'in 6000 mAh bataryası var. Tepkime süresinde değişiklik olmaz, evet bu siteden alınmalı.
Ama attığım M1W manyetik iken M1 düz.
Hızlı tepkime için manyetik çok daha iyi olur. Her tuş için ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz tepki noktasını.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Son düzenleme:
Fiyatları aynı, tuhaf. M1 daha iyi, bataryası daha çok.Hcm zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Ha bide hocam şöyle bir şey buldum aynı fiyat biri sizin dediğiniz M1 diğeri M1W neden fiyatları aynı ? https://www.gaming.gen.tr/urun/585301/akko-monsgeek-m1w-v3-sp-via-black-gradia-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
YPc223
Uzman
Ayn hocam sadece dediğiniz o M1W dışında her şey aynı tip, görünüm, fiyatFiyatları aynı, tuhaf. M1 daha iyi, bataryası daha çok.
Hcm tahminimce bataryayı azaltmalarının nedeni manyetik switch ile beraber aradaki farkı kapatıp, fiyat olarak diğeri ile eşitlemek ( çünkü aynı batarya ile sadece manyetik switch koysalardı fiyat olarak aynı olmak zorunda olmazdı bataryadan kısıp fiyatı dengelemek istemiş olabilirler).Fiyatları aynı, tuhaf. M1 daha iyi, bataryası daha çok.
Son düzenleme:
Manyetik almayacaksaniz alacaginiz ürünün isminde W olmasin yeterAyn hocam sadece dediğiniz o M1W dışında her şey aynı tip, görünüm, fiyat
Hcm tahminimce bataryayı azaltmalarının nedeni manyetik switch ile beraber aradaki farkı kapatıp, fiyat olarak diğeri ile eşitlemek ( çünkü aynı batarya ile sadece manyetik switch koysalardı fiyat olarak aynı olmak zorunda olmazdı bataryadan kısıp fiyatı dengelemek istemiş olabilirler).
YPc223
Uzman
Yani hcm oyun için hangisi daha iyi derseniz onu düşünüyorum manyetik olursa onu alırım.Manyetik almayacaksaniz alacaginiz ürünün isminde W olmasin yeterManyetik ise tek çare M1W zaten. Size de manyetik lazım gibi.
miguel
Uzman
Apex Pro Gen 3
Apex Pro Gen 3 is the world's fastest gaming keyboard, featuring OmniPoint 3.0 Adjustable HyperMagnetic Switches and a suite of gaming-enhancing features.
Evet manyetik daha iyi olur.Yani hcm oyun için hangisi daha iyi derseniz onu düşünüyorum manyetik olursa onu alırım.
Aynen, konu sahibin bütçesine de uyuyordu zaten![]()
Apex Pro Gen 3
Apex Pro Gen 3 is the world's fastest gaming keyboard, featuring OmniPoint 3.0 Adjustable HyperMagnetic Switches and a suite of gaming-enhancing features.steelseries.com