6.000 TL Ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

Yani sormak istediğim ben hangi kartı alırsam alayım performansım aynı olacak o zaman. Gereksiz fark vermeye gerek yok 4000 TL 1660 Super alayım o zaman.

Hocam sadece CS2 oynuyorsanız RX 570 ekran kartını da değiştirmeyin, 5700X3D işlemci alın.

Nesle çok önem vermiyorsanız 2070s düşünebilirsiniz 3060'dan daha kuvvetli ve ucuz.

Hocam, kaç kere daha oyun işlemci oyunu demem gerek?

Hocam oyun işlemci oyunu diye NASA bilgisayarı mı alalım R5 5600 cillop gibi işlemci değişmesine gerek yok ekran kartı olsrsk da 3060 almasın 3060 Ti bulursa kaçırmasın ucuza yakalarsa da 2070s alsın konu basit

Hocam oyun işlemci oyunu diye NASA bilgisayarı mı alalım R5 5600 cillop gibi işlemci değişmesine gerek yok ekran kartı olsrsk da 3060 almasın 3060 Ti bulursa kaçırmasın ucuza yakalarsa da 2070s alsın konu basit

Ben alsın mı dedim, arkadaş 2 ekran kartı atıp neden eşit olduklarını sormuş bende cevap verdim.
Ayrıca 2070s alsa bile miningsiz olma ihtimali yok gibi bir şey.

Ben alsın mı dedim, arkadaş 2 ekran kartı atıp neden eşit olduklarını sormuş bende cevap verdim.
Ayrıca 2070s alsa bile miningsiz olma ihtimali yok gibi bir şey.

Evet mining konusunda haklısnınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…