Bütçe
5.000-6.000 TL

Zaranon

Uzman
Bütçeyi normalde 5000 civarı olarak belirlemiştim ve indirimde de yakalayınca Arctis Nova 5'de karar kılıp satın almıştım fakat sesi eşit verememe gibi bir kronik sorunu bana da denk geldi ve büyük hayal kırıklığıyla beraber iade ettim. Piyasadaki kulaklıklara bakıyorum ama gerçekten düzgün bir tane kulaklık yok gibi. Hepsinde ayrı bir kronik sorun mevcut ve artık kulaklık almaktan vazgeçme düzeyine geldim :D
Gözden kaçan var mı diye sınırlarımı zorluyorum ama sorunsuz kulaklık bulamıyorum. Önerileriniz var mı?

Benim için önemli olan kriterler:

• Deri ped olmaması
  • Uzun pil süresi (piyasada hiç kulaklık olmadığı için göz ardı edilebilir ama bari 20+ saat şarj süresi olsun en azından)
  • Mikrofon kalitesinin çok kötü olmaması (Wireless kulaklıkta mükemmel olamayacağının farkındayım fakat başarılı denebilecek modeller var tıpkı Nova 5 gibi)

Arctis Nova 7 aklımın bi köşesinde ama emin olamıyorum. Mikrofonu bir nova 5 kadar başarılı değil o biraz üzücü, aynı şekilde pil ömrü de ama artık pil ömrünü de geçtim kulaklık bulamadığımdan.

Son düzenleme:
Değişim yapmadılar mı? Bizim test ettiğimiz Nova 5'te böyle bir sorun yoktu.

Yapıldı fakat ben iade olması şeklinde gönderim sağlamıştım. Hatta YouTube üzerinden de size ulaşıp konuyla alakalı danışmıştım, ertesi gün de iadesine gönderdim. Malum bir de İncehesap'tan almıştım biraz uğraştırıyorlar iade/değişim süreçlerinde. Şu kulaklığın iadesi için bile 13 gün bekledim. Aşırı yaygın bir sorun olmasa da aynı sorunu yaşayan kişilere de internet üzerinde denk gelince bir daha aynı sorunu yaşama riskini göze almak istemeyip direkt olarak iade ettim.

Aklımda Nova 7 var şu an konuda da bahsettiğim gibi bakalım indirimde bulursam alacağım gibi duruyor.