Zaranon
Uzman
Bütçeyi normalde 5000 civarı olarak belirlemiştim ve indirimde de yakalayınca Arctis Nova 5'de karar kılıp satın almıştım fakat sesi eşit verememe gibi bir kronik sorunu bana da denk geldi ve büyük hayal kırıklığıyla beraber iade ettim. Piyasadaki kulaklıklara bakıyorum ama gerçekten düzgün bir tane kulaklık yok gibi. Hepsinde ayrı bir kronik sorun mevcut ve artık kulaklık almaktan vazgeçme düzeyine geldim 
Gözden kaçan var mı diye sınırlarımı zorluyorum ama sorunsuz kulaklık bulamıyorum. Önerileriniz var mı?
Benim için önemli olan kriterler:
Arctis Nova 7 aklımın bi köşesinde ama emin olamıyorum. Mikrofonu bir nova 5 kadar başarılı değil o biraz üzücü, aynı şekilde pil ömrü de ama artık pil ömrünü de geçtim kulaklık bulamadığımdan.
Gözden kaçan var mı diye sınırlarımı zorluyorum ama sorunsuz kulaklık bulamıyorum. Önerileriniz var mı?
Benim için önemli olan kriterler:
- Deri ped olmaması
- Uzun pil süresi (piyasada hiç kulaklık olmadığı için göz ardı edilebilir ama bari 20+ saat şarj süresi olsun en azından)
- Mikrofon kalitesinin çok kötü olmaması (Wireless kulaklıkta mükemmel olamayacağının farkındayım fakat başarılı denebilecek modeller var tıpkı Nova 5 gibi)
Arctis Nova 7 aklımın bi köşesinde ama emin olamıyorum. Mikrofonu bir nova 5 kadar başarılı değil o biraz üzücü, aynı şekilde pil ömrü de ama artık pil ömrünü de geçtim kulaklık bulamadığımdan.
Son düzenleme: