6.000 TL'ye 1080p, 144Hz, IPS panel ve hoparlörü olan monitör önerisi

Bütçe
5.000-6000 TL

Karaman

Uzman
Güvenilir, çoğu kişinin tercih ettiği sağlam bir marka ve model olsun yeterli, teşekkürler şimdiden. Hoparlör benim için önemli.

Bu modeli kullanıyorum. 120 Hz ama yine de önermek istedim. Görünüm olarak gerçekten çok şık ve sade, bu fiyat skalasında dış tasarım açısından en iyisi diyebilirim. Renk doygunluğu gayet yeterli, IPS Glow ise gerçekten yok denecek seviyede. Ghosting de yok denecek kadar az. Dahili hoparlör mevcut ancak çok iddialı değil, sadece işlevsel.

Konforumu etkiliyor hocam masada kalabalık ve başka kablolarla uğraşmak istemiyorum,

Hatta 6 bin TL var yazmışsın 27 inç versiyonunu alabiliyosun attığımın monitörü uzakta kullancaksan 1080p 27 inç çok piksel gözükmez ama yakından oynuyorsan bir tık gözükebilir.

Konforumu etkiliyor hocam masada kalabalık ve başka kablolarla uğraşmak istemiyorum,

Gigabayta güvenirsen güzeldir Hz olarak da bu daha yüksek

Bunun diğer ayaklısını kullanıyorum vg249q1a modeli 4 yıldır bende. Çok çok memnundum hoparlörüde çok güzel ama maalesef altından çizigler çıkmaya başladı hatta daha yeni konusunu açtım. (link) Garantiside 2 3 ay önce bitti adamlara yazdım monitörün kendisinden daha pahalı fiyat yazdılar .d Kısaca böyle hocam yine aynı monitörü alsam mı bilmiyorum ama monitörümden acayip memnundum bugüne kadar

4 yıla göre iyi dayanmış aslında alınabilir ama ASUS'ta pek sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ama değişiklik falan olsun diyorsan gigabaytada bakabilirsin Gigabyte'da güzeldir.

4 yıla göre iyi dayanmış aslında alınabilir ama ASUS'ta pek sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ama değişiklik falan olsun diyorsan gigabaytada bakabilirsin Gigabyte'da güzeldir.
Evet ama bunun hoparlörüne baya alıştım ve baya önemli benim için acayip konfor sağlıyor kulaklık takmayı sevmiyorum hiç oyun oynama harici, dizi film youtube vs. seviyorum bu hoparlörü ama gigabyte hoparlörü nasıl bilmiyorum tatmin etmiyor diyorlar.

O zaman ASUS'tan da devam edebilirsin ya bende de ASUS TUF var hoparlör olarak güzel oluyor arkadaşlarım falan çağırmadığında bazen CS'yi bile kulaklıktan oynamıyorum ama 240 Hz güzel olabilir 165'ten 240'a geçince sen bilirsin hoparlör çok önemli benim için diyorsan ASUS'ta güzel zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…