Bütçe
5.000-6000 TL
O zaman ASUS'tan da devam edebilirsin ya bende de ASUS TUF var hoparlör olarak güzel oluyor arkadaşlarım falan çağırmadığında bazen CS'yi bile kulaklıktan oynamıyorum ama 240 Hz güzel olabilir 165'ten 240'a geçince sen bilirsin hoparlör çok önemli benim için diyorsan ASUS'ta güzel zaten.
aynısını alayım o zaman garantide var kafam rahat olur 3 yıl .d birde ben bunu 9 ay açmadım hiç PC yi kaldırmıştım ondanda olabilir bazı kullanıcılar uzun süre açmayıp kullanmaya başladıklarında bu sorunla karşılaşmış

@arda24142 hocam senin attığın ayaklık nasıl bendeki ayaklık farklı. yuvarlak olan biraz alçak gibi geldi bana sanki sende o mu var?

Aynısını alayım o zaman garantide var kafam rahat olur 3 yıl. D bir de ben bunu 9 ay açmadım hiç PC'yi kaldırmıştım ondanda olabilir bazı kullanıcılar uzun süre açmayıp kullanmaya başladıklarında bu sorunla karşılaşmış.

Olabilir hocam deneyin olmadı alırsınız garantiyi uzatabilirsiniz alırken fazla yapında ömürlük olur :D acaba ben uzatabiliyor muyum 2 yıl var şu anda da 4 yıla falan arttırabiliyor muyumki.

Olabilir hocam deneyin olmadı alırsınız garantiyi uzatabilirsiniz alırken fazla yapında ömürlük olur :D acaba ben uzatabiliyor muyum 2 yıl var şu anda da 4 yıla falan arttırabiliyor muyumki.
Sormak lazım hocam asus desteğe benimki 4 yıldı 2022 de aldığımda. Şu ayaklık konusunda tavsiye verir misin hocam benimki farklı ayaklıklar yana doğru bakıyor senin attığın yuvarlak olan sende o var sanırım onlar bana biraz alçak geldi monitör aşşağıdaymış gibi, deneyimini paylaşır mısın?

Sormak lazım hocam ASUS desteğe benimki 4 yıldı 2022 de aldığımda. Şu ayaklık konusunda tavsiye verir misin hocam benimki farklı ayaklıklar yana doğru bakıyor senin attığın yuvarlak olan sende o var sanırım onlar bana biraz alçak geldi monitör aşağıdaymış gibi, deneyimini paylaşır mısın?

Yok hocam bende farklı monitör var ASUS TUF VG27AQ3A var yuvarlak ayakları hiç denemedim ben kendi monitörümün o v şeklini de çok denemedim F80 monitör kolu kullanıyorum ama yuvarlak biraz alçak geldi bana da altına kitap falan koyabilirsin idareten sonra F80 monitör koluyla istediğin gibi hareket ettirebilirsin 1400 TL mi öyle bir şeydi.