Bütçe
6.000 TL

nrk9

Uzman
Yer
İzmir
Evet dostlar, 6 bin TL bütçem var, oyun ve dizi odaklı güzel 27 inch 2K bir monitör istiyorum ama bu konuda çok bir deneyimim yok, ekran yenileme hızı 180 Hz veya 160 Hz olursa iyi olur,

RTX 4060'lı bir laptopum var ona bağlayacağım, malum küçük ekran oyun deneyimi artık baymaya başladı bir noktadan sonra, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe çok kısıtlı hocam, biraz esnetmeniz lazım.

Giriş seviye modeller bunlar, panel olarak iyiler bildiğim kadarıyla ama kalite kontrol tarafında sorun yaşama ihtimaliniz var. Alırsanız iade ederken sorun yaşamayacağınız bir yerden alın.

Hocam, birkaç arkadaşım bana bu modeli önerdi:

Bir arkadaşım da bana bunu önerdi:

Fazeon alınmaz dediler, siz ne düşünüyorsunuz kalite olarak?
AOC'ye mi yönelmeliyim?

Hocam, birkaç arkadaşım bana bu modeli önerdi:
Güzel model hocam. 6K dediğiniz için olabildiğince ucuzlardan önermeye çalıştım ama bu AOC alınabilir. VA panel olmasına rağmen gecikme değerleri gayet iyi. Kroniği olup olmadığını bilmiyorum.

Daha önce Fazeon 2K 180Hz monitör deneyimledim ama sistemim o zamanlar yeterli olmadığı için iade etmiştim. Kullandığım model bu değildi ama malzeme kalitesi olarak gayet iyiydi. Özellikle asansörü, ayağı falan ağır ve sağlamdı. Kırmızıları hafiften turuncu gibi gösteriyordu, onun dışında şikayetim olmadı. Bence hiç kullanmayan insanlar fazla kötülüyor Fazeon'u, fiyatına göre yorumlarsak fena değiller.

Monitör konusunda uzman değilim bu arada daha önce gördüğüm yorumlara ve incelemelere göre konuşuyorum.