KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 21 Temmuz 2026 #11 Trina dedi: 3 farklı 3s kullandım hiçbirinde böyle bir sorun olmadı, bu sorunu yaşayan da görmedim. Genişletmek için tıkla... https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...osuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1249154.html Hocam bu kulaklıktan bahsediyorsunuz değil mi yanlış falan almayalım da eğer almaya karar verirsek
Trina dedi: 3 farklı 3s kullandım hiçbirinde böyle bir sorun olmadı, bu sorunu yaşayan da görmedim. Genişletmek için tıkla... https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...osuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1249154.html Hocam bu kulaklıktan bahsediyorsunuz değil mi yanlış falan almayalım da eğer almaya karar verirsek
T Trina 65 Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 640 Beğeniler 363 21 Temmuz 2026 #12 lireal dedi: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...osuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1249154.html Hocam bu kulaklıktan bahsediyorsunuz değil mi yanlış falan almayalım da eğer almaya karar verirsek Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış görmüşüm, 3ü görünce 3s diye tamamlamış beynim linkteki ürün v3 x hyperspeed ama, v3 değil.
lireal dedi: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...osuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1249154.html Hocam bu kulaklıktan bahsediyorsunuz değil mi yanlış falan almayalım da eğer almaya karar verirsek Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış görmüşüm, 3ü görünce 3s diye tamamlamış beynim linkteki ürün v3 x hyperspeed ama, v3 değil.
KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 21 Temmuz 2026 #13 Trina dedi: Pardon yanlış görmüşüm, 3ü görünce 3s diye tamamlamış beynim Genişletmek için tıkla... Trina dedi: Pardon yanlış görmüşüm, 3ü görünce 3s diye tamamlamış beynim linkteki ürün v3 x hyperspeed ama, v3 değil. Genişletmek için tıkla... Razer pahalıymış baya, HyperX Cloud'a göre. Peki, bu HyperSpeed nasıl, bilgin var mı?
Trina dedi: Pardon yanlış görmüşüm, 3ü görünce 3s diye tamamlamış beynim Genişletmek için tıkla... Trina dedi: Pardon yanlış görmüşüm, 3ü görünce 3s diye tamamlamış beynim linkteki ürün v3 x hyperspeed ama, v3 değil. Genişletmek için tıkla... Razer pahalıymış baya, HyperX Cloud'a göre. Peki, bu HyperSpeed nasıl, bilgin var mı?
T Trina 65 Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 640 Beğeniler 363 22 Temmuz 2026 #14 lireal dedi: Razer pahalıymış baya, HyperX Cloud'a göre. Peki, bu HyperSpeed nasıl, bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Kırpılmış model önermem
lireal dedi: Razer pahalıymış baya, HyperX Cloud'a göre. Peki, bu HyperSpeed nasıl, bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Kırpılmış model önermem
KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 22 Temmuz 2026 #15 Trina dedi: Kırpılmış model önermem Genişletmek için tıkla... razer blackshark v3'ün menteşe kırılıyor diyorlar o nedir hocam peki
Trina dedi: Kırpılmış model önermem Genişletmek için tıkla... razer blackshark v3'ün menteşe kırılıyor diyorlar o nedir hocam peki
T Trina 65 Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 640 Beğeniler 363 22 Temmuz 2026 #16 lireal dedi: razer blackshark v3'ün menteşe kırılıyor diyorlar o nedir hocam peki Genişletmek için tıkla... v2'de kronikti o sorun. v3 ile ilgili denk gelmedim bu şikayete
lireal dedi: razer blackshark v3'ün menteşe kırılıyor diyorlar o nedir hocam peki Genişletmek için tıkla... v2'de kronikti o sorun. v3 ile ilgili denk gelmedim bu şikayete
KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 22 Temmuz 2026 #17 Trina dedi: v2'de kronikti o sorun. v3 ile ilgili denk gelmedim bu şikayete Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, teşekkür ederim yardımın için. Razer ve HyperX listemde şu an Razer'a biraz daha yakınım ama bütçe farkı biraz alıkoyuyor.
Trina dedi: v2'de kronikti o sorun. v3 ile ilgili denk gelmedim bu şikayete Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, teşekkür ederim yardımın için. Razer ve HyperX listemde şu an Razer'a biraz daha yakınım ama bütçe farkı biraz alıkoyuyor.
T Trina 65 Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 640 Beğeniler 363 22 Temmuz 2026 #18 lireal dedi: Tamam hocam, teşekkür ederim yardımın için. Razer ve HyperX listemde şu an Razer'a biraz daha yakınım ama bütçe farkı biraz alıkoyuyor. Genişletmek için tıkla... hyperx ara ara 5kya düşüyor. Denk getirip alırsan çok daha makul bir seçim olur. Razer'dan da geri kalmaz.
lireal dedi: Tamam hocam, teşekkür ederim yardımın için. Razer ve HyperX listemde şu an Razer'a biraz daha yakınım ama bütçe farkı biraz alıkoyuyor. Genişletmek için tıkla... hyperx ara ara 5kya düşüyor. Denk getirip alırsan çok daha makul bir seçim olur. Razer'dan da geri kalmaz.
KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 Salı 22:43 #19 Trina dedi: hyperx ara ara 5kya düşüyor. Denk getirip alırsan çok daha makul bir seçim olur. Razer'dan da geri kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, hemen yeni konu açmak istemedim, sana yazmak istedim ilk önce. Razer BlackShark V3 Pro hakkında ne düşünüyorsun? O fiyata değer mi?
Trina dedi: hyperx ara ara 5kya düşüyor. Denk getirip alırsan çok daha makul bir seçim olur. Razer'dan da geri kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, hemen yeni konu açmak istemedim, sana yazmak istedim ilk önce. Razer BlackShark V3 Pro hakkında ne düşünüyorsun? O fiyata değer mi?
T Trina 65 Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 640 Beğeniler 363 Salı 22:57 #20 lireal dedi: Hocam merhaba, hemen yeni konu açmak istemedim, sana yazmak istedim ilk önce. Razer BlackShark V3 Pro hakkında ne düşünüyorsun? O fiyata değer mi? Genişletmek için tıkla... Selamlar, şimdi kontrol ettim 13k civarındaymış. Bence yüksek fiyatlanmış. Kendim almazdım. Blackshark v3 yeterli olur zaten. Ama pro modeli için 13k verene kadar 16k'ya kithara almak daha mantıklı.
lireal dedi: Hocam merhaba, hemen yeni konu açmak istemedim, sana yazmak istedim ilk önce. Razer BlackShark V3 Pro hakkında ne düşünüyorsun? O fiyata değer mi? Genişletmek için tıkla... Selamlar, şimdi kontrol ettim 13k civarındaymış. Bence yüksek fiyatlanmış. Kendim almazdım. Blackshark v3 yeterli olur zaten. Ama pro modeli için 13k verene kadar 16k'ya kithara almak daha mantıklı.