KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 Salı 23:22 #21 Trina dedi: Selamlar, şimdi kontrol ettim 13k civarındaymış. Bence yüksek fiyatlanmış. Kendim almazdım. Blackshark v3 yeterli olur zaten. Ama pro modeli için 13k verene kadar 16k'ya kithara almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... hocam pro aldım sonra çok pahalı geldi iade edip 6500 tlye normalini aldım amazon stok yenilemiş
Trina dedi: Selamlar, şimdi kontrol ettim 13k civarındaymış. Bence yüksek fiyatlanmış. Kendim almazdım. Blackshark v3 yeterli olur zaten. Ama pro modeli için 13k verene kadar 16k'ya kithara almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... hocam pro aldım sonra çok pahalı geldi iade edip 6500 tlye normalini aldım amazon stok yenilemiş
T Trina 65 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 644 Beğeniler 364 Salı 23:31 #22 lireal dedi: hocam pro aldım sonra çok pahalı geldi iade edip 6500 tlye normalini aldım amazon stok yenilemiş Genişletmek için tıkla... Mantıklı olmuş güle güle kullan
lireal dedi: hocam pro aldım sonra çok pahalı geldi iade edip 6500 tlye normalini aldım amazon stok yenilemiş Genişletmek için tıkla... Mantıklı olmuş güle güle kullan
KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 Çarşamba 20:27 #23 Trina dedi: Mantıklı olmuş güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Aldım kullaniyorum şu an gayet guzel de disariya cok ses veriyor full ses dinlerken cozumu yok sanirim bunun
Trina dedi: Mantıklı olmuş güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Aldım kullaniyorum şu an gayet guzel de disariya cok ses veriyor full ses dinlerken cozumu yok sanirim bunun
T Trina 65 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 644 Beğeniler 364 Çarşamba 20:32 #24 lireal dedi: Aldım kullaniyorum şu an gayet guzel de disariya cok ses veriyor full ses dinlerken cozumu yok sanirim bunun Genişletmek için tıkla... Evet o normal
lireal dedi: Aldım kullaniyorum şu an gayet guzel de disariya cok ses veriyor full ses dinlerken cozumu yok sanirim bunun Genişletmek için tıkla... Evet o normal
KS KS L lireal 4 Uzman Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 25 Çarşamba 20:37 #25 Trina dedi: Evet o normal Genişletmek için tıkla... muadili olan tüm markalarda böyle mi yoksa sadece bu model mi çok dıaşrıya ses vuruyor
Trina dedi: Evet o normal Genişletmek için tıkla... muadili olan tüm markalarda böyle mi yoksa sadece bu model mi çok dıaşrıya ses vuruyor
T Trina 65 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 644 Beğeniler 364 Çarşamba 20:44 #26 lireal dedi: muadili olan tüm markalarda böyle mi yoksa sadece bu model mi çok dıaşrıya ses vuruyor Genişletmek için tıkla... III s de dışarıya ses veriyor dediğim gibi normal. Kulaküstü kulaklıklarda böyle olur
lireal dedi: muadili olan tüm markalarda böyle mi yoksa sadece bu model mi çok dıaşrıya ses vuruyor Genişletmek için tıkla... III s de dışarıya ses veriyor dediğim gibi normal. Kulaküstü kulaklıklarda böyle olur