Bütçe
6.000 TL
Şahsen oda çok gereksiz Extreme modeli verimlilik olarak 54L15 bayağı ağır tokatlıyor 54h20'yi fakat H20 güç olarak çok güçlü bir mcu ki bu çok gereksiz tek değişen şey Switch'in markası ve mcu olacak bana göre Ultimate en alınır model.

Güçten kastınız nedir? Yani arada nasıl bir fark oluşacak onu anlamadım. Bir de Switch olarak sıkıntı yaşamam değil mi? İkisinde de.

Güçten kastınız nedir? Yani arada nasıl bir fark oluşacak onu anlamadım. Bir de Switch olarak sıkıntı yaşamam değil mi? İkisinde de.

İçinde bulunan çekirdekler daha çok çoklu işler ve birden fazla bağlantıya sahip cihazlarda kullanılıyor aslında bu mcu sadece mouse da değil başka şeylerde de kullanılıyor o yüzden çok güçlü ve mouse için çok gereksiz 54L15 o yüzden verimlilik olarak tokatlıyor ayrıca H20 o kadar güçlü diye L15'i zayıf sanmayın oda çok güçlü bir mcu.

İçinde bulunan çekirdekler daha çok çoklu işler ve birden fazla bağlantıya sahip cihazlarda kullanılıyor aslında bu mcu sadece mouse da değil başka şeylerde de kullanılıyor o yüzden çok güçlü ve mouse için çok gereksiz 54L15 o yüzden verimlilik olarak tokatlıyor ayrıca H20 o kadar güçlü diye L15'i zayıf sanmayın oda çok güçlü bir mcu.

Anladım. Yani oyun oynarken herhangi bir gecikme yaşamam ikisinde de değil mi? Bu arada Ultimate modelinin switchi nasıl? İyi mi?

Anladım. Yani oyun oynarken herhangi bir gecikme yaşamam ikisinde de değil mi? Bu arada Ultimate modelinin Switch'i nasıl? İyi mi?

Mümkün değil hocam kalitesi gayet iyi zaten bilinen markaların Switch'ini kullanıp kendi markaların ismini koyuyorlar Kailh veya FE idi sanırım ikisi de kaliteli marka zaten.