hasan3451

Gelişen
Merhaba, bütçem 6 bin TL. PPI'den dolayı önceliğim 24 inç ve 1080p 240Hz olacak bir monitör arıyorum. İncehesap'taki uygun birkaç model dışında uygun fiyatlı monitör göremedim. Bu fiyat bandında kullandığınız veya önerdiğiniz monitörler varsa yardımcı olabilirsiniz.

Güncel olarak 2K 180Hz kullanıyorum; hem ikinci monitör hem de 2K’da maksimum FPS alamadığım oyunlarda kullanmak için minimum 240Hz monitör arıyorum.

Odyssey G4 hala öğrenci indirimi devam ediyorsa bu bütçedeki en ideal model.
Bende bu tarz monitör bakıyordum G4 şuanda öğrenci indirimi olayı samsung sitesinde monitör stokta olmadığından yok sanırım. Onun dışında 8k ya amazonda var. Birde o fiyat bandına çıkılırsa yine aynı özelliklerde AOC 24G2ZE var 8 e itopyada. Yine AOC un yeni 25g4sxu var 310 hz 9.5k ya pek incelemesi yok. Asusta da VG249QM1A var 8 e. Bunlardan hangisi en alınabilir bir fikriniz var mı?

Bende bu tarz monitör bakıyordum G4 şu anda öğrenci indirimi olayı Samsung sitesinde monitör stokta olmadığından yok sanırım. Onun dışında 8K ya Amazon'da var. Bir de o fiyat bandına çıkılırsa yine aynı özelliklerde AOC 24G2ze var 8'e İtopya'da. Yine AOC'un yeni 25G4sxu var 310 Hz 9.5k ya pek incelemesi yok. ASUS'ta da VG249QM1a var 8'e. Bunlardan hangisi en alınabilir bir fikriniz var mı?

G4 hem 24G2ZE hem de m1adan iyi bir model. Stoklar sürekli yenileniyor bekleyin derim.

Merhaba, bütçem 6 bin TL. PPI'den dolayı önceliğim 24 inç ve 1080p 240Hz olacak bir monitör arıyorum. İncehesap'taki uygun birkaç model dışında uygun fiyatlı monitör göremedim. Bu fiyat bandında kullandığınız veya önerdiğiniz monitörler varsa yardımcı olabilirsiniz.

Güncel olarak 2K 180Hz kullanıyorum; hem ikinci monitör hem de 2K'da maksimum FPS alamadığım oyunlarda kullanmak için minimum 240Hz monitör arıyorum.

Paranızı biriktirip daha iyi bir IPS monitör modeli bakmanızı tercih ederim, dilerdim ki OLED kullanın benim gibi fakat bu sefer de bütçeyi aşırı derece aşacak eğer normal oyuncuysanız IPS için para biriktirin ben ayrıyeten OLED'le TN panel monitör kullanıyorum.