Bütçe
6.000 TL

jackarmis 60

Başarılı
İyi geceler, yıllardır G Pro Superlight X kullanıyorum. Yeni bir mouse'a geçmek istiyorum, normalde Razer Viper V3 Pro almak istiyorum ama bütçe dahilinde daha iyi öneriler gelebilir diye konu açmak istedim. Zaman ayırıp düşüncesini yazan teşekkürler<3 Bu arada 'Claw Grip' tutuyorum. Mouse hafif olsun istiyorum.

Not: Wraith öneren çok oluyor fakat IEM kulaklık sipariş ettim, kablosu kasama kısa geldi diye iade etmek istedim; kullanılmamış ürünü iade almadılar diye Wraith'ten hiçbir şey almak istemiyorum.

Son düzenleme:
İyi geceler, yıllardır G Pro Superlight X kullanıyorum. Yeni bir mouse'a geçmek istiyorum, normalde Razer Viper V3 Pro almak istiyorum ama bütçe dahilinde daha iyi öneriler gelebilir diye konu açmak istedim. Zaman ayırıp düşüncesini yazan teşekkürler<3

Not: Wraith öneren çok oluyor fakat IEM kulaklık sipariş ettim, kablosu kasama kısa geldi diye iade etmek istedim; kullanılmamış ürünü iade almadılar diye Wraith'ten hiçbir şey almak istemiyorum.
Keyfi iade statüsünde oluyor onlar için, ondan kabul edilmemiştir. IEM kulaklığın modeli neydi? Belki onun için de bir kablo bakarız.
ATK X1 V2 Extreme GPX clone bir model shape olarak, direkt onu öneririm. 5200 TL civarında SWAR koduyla.

Keyfi iade statüsünde oluyor onlar için, ondan kabul edilmemiştir. IEM kulaklığın modeli neydi? Belki onun için de bir kablo bakarız.
ATK X1 V2 Extreme GPX clone bir model shape olarak, direkt onu öneririm. 5200 TL civarında SWAR koduyla.
7HzG1'di. Sitede kablo boyu falan yazmıyordu ama Wraith'in kendi markasının yazıyordu. Ben de herhalde aynı boydalardı diye düşünmüştüm. Her türlü fail bence. İnisiyatif kullanılabilirdi. Zaten üstünden çok zaman geçti pek bir önemi yok.

Attığın model tek 1 mouse mu yoksa 2 mouse mu? Wraith'ten dediğim gibi almak istemiyorum ama zaman ayırıp yorum yazanlar için en azından ön yargılı davranmayıp incelemek istiyorum. ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse attığın mouse bu mu?

Ekleme: 7Hz G1 varmış, 1.2 metre pek de kısa değildir aslında.

7HzG1'di. Sitede kablo boyu falan yazmıyordu ama Wraith'in kendi markasının yazıyordu. Ben de herhalde aynı boydalardı diye düşünmüştüm. Her türlü fail bence. İnisiyatif kullanılabilirdi. Zaten üstünden çok zaman geçti pek bir önemi yok.

Attığın model tek 1 mouse mu yoksa 2 mouse mu? Wraith'ten dediğim gibi almak istemiyorum ama zaman ayırıp yorum yazanlar için en azından ön yargılı davranmayıp incelemek istiyorum. ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse attığın mouse bu mu?
Evet attığım model o hocam.

X1 V2 Extreme varken bakmam suratına.
Mor olan fena aklımı çeliyor. Ön yargıları indirme zamanı sanırım. Birkaç gün konuyu güncelleyeceğim farklı öneriler gelsin diye. Bunu mutlaka aklımda tutuyorum. Bu arada 7HzG1 için kablo öneririm dedin ya, bunların uzatma kabloları da mı oluyor? Link atabilir misin?

@jackarmis

Bu fareyi çok beğeniyorum. Ultimate 2.0 olanı, G PRO s 2 kullanıyorum ama yine de denemek isterdim belki hoşuna gidebilir senin de.