6.000 TL'ye gaming mouse önerisi

Bütçe
6.000 TL

Vallahi ölçmedim de genel olarak küçük. Claw Grip tutuyorum. Hatta elim küçük diye yıllar önce G PRO Superlight X almıştım. Aslında konudaki 2 arkadaşın attığı fareleri de daha çok beğendim fakat bana daha uygunu Fortunee'nin attığı gibi. İstiyorsan hiç kullanmamış ol, ben yine 2. el almam başkan; param olduğu için 0 almak istiyorum. Bütçemde var ama fareye 6.000 TL üstü vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki arkadaşın attığı mouse'ta güzelmiş, ona da bakabilirsin ama benim tercihim yine F1 Ultimate olurdu. A9 Air falan önermem çünkü zaten G Pro kullanıyorsun, V3 Pro geçecektin, vazgeçtin. Hem küçük hem iyi olarak bence tercih edilebilir şu an senin durumunda F1 Ultimate.

@jackarmis

F1 ile Best G Mini'nin boyut farkı Beast G Mini elinde kaybolabilir. Tercihlerden sil bence F1 ideal ölçülerde.

Bu da G PRO ile F1 boyut şekil farkı. F1 hoş mouse shape olarak memnun kalacağını düşünüyorum.

Ben A9 Air önermedim yalnız. Ek olarak, söylediğim 2 mouse da F1'den daha iyi. Şekil olarak ATK daha büyük eller, F1 orta boy eller, Beast ise küçük eller için daha uygun.

Kısaca şu an senin durumunda F1 Ultimate önerisi yanlış oluyor. ATK'nın bu kıyaslarda öne çıkacağı kısım fiyat performans olabilir anca.

"Elim küçük." diyen adama mini mouse elinde kaybolabilir tercihlerden sil diyorsun, bu bir faul.

Aynı mouse'un medium'u olduğunu bilmiyor veya bilmezden geliyorsun, bu ikinci faul.

F1'in fiyat performans olarak daha önce olduğu iddaa ederek onu tavsiye etsen sonuna kadar anlayacağım ancak diğer önerilere çamur atıp üstünü kapatarak onu aldırtmaya çalışılması aşırı garibime gitti açıkçası pek anlam veremedim

. Olur da bir de şuna bak, şu daha iyi olabilir dersen diğer tavsiyelerine de bakayım.

NOT: Bu arada bir ek olarak Duckbill'i de ekleyebilirim listeye.
Shape olarak tam isteğine uygun, fiyat bir tık pahalı sadece ~5.7 gibi bir şeye geliyor.
Bir de X2H Crazylight.

Kısaca şekillere bakarak karar ver;
Beast G Mini
Beast G Medium
ATK A9 Air+
ATK Duckbill
Pulsar X2H Crazylight

Alsın hayırlı olsun, güzel günlerde de kullansın. Daha iyisi varken vasata talip olmuş olur ne olacak?

Ha, daha az maliyetle çıkarım işin içinden diyorsa o zaman ayrı tabi fiyatına göre kötü mouse değildir. Ama durum öyle olsa konu başlığı 6.000 TL bütçe olmazdı herhalde. Düşünmek lazım tabii.

Burada problem senin verdiğin yanlış bilgiler. Açık açık yanlış yönlendirme yapıyorsun.

Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum, hepinizin yazdıklarını araştırıyorum. Kendi kriterlerimi Gemini/Claude'a yazıyorum. Tüm özelliklerini tek tek atıyorum. İkisi de F1 V2 Ultimate al diyor Wl Beast G mini'dense. Ama illa F1 V2 alacağım diye şartlandırmıyorum kendimi, kim ne önerirse deli gibi araştırıyorum en ince ayrıntısına kadar. İkisi de çin markası ve çin marka ürün aslında almak istemiyorum ama Razer ve Logitech'inde gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.

Önemli olan senin kriterlerin zaten. Aşağıda yazdıklarımı da sor, iyice araştır kendine göre, kafana yatanı al geç. Güzel günlerde de kullan.

Çok araştırıp, sorup eden biriyim. 20 Gündür foruma hem bilgisayar hem ekipman konuları açıyorum. Bilgisayarımı ve monitörümü aldım sıra ekipmanlarda. 2-3 gün araştırırım eğer F1'den daha iyi alternatif bulamazsam bunu alacağım gibi duruyor. Sen niye bunu almadın da G PRO 2 aldın?

@jackarmis ben çok mouse deneyip satmış birisiyim, bundan önce ATK A9 Ultimate 2.0 kullanıyordum. Ondan önce DeathAdder V3 Pro Faker Edition vs. vs. saysam bitmez. Ben shape için kullanıyorum açıkçası ATK A9 Ultimate 2.0 kağıt üzerinde G Pro'dan hafif olsa bile G Pro ağırlık dengesi olarak daha iyi ve daha hafif hissettiriyor. ATK A9 Ultimate 2.0 daha premium hissettiriyordu. Ama G Pro S2 benim için biçilmiş kaftan diyebilirim. Sensörünü zaten söylememe gerek yok, piyasanın en iyilerinden. İşte şu coating ve scroll sorunu olmasa tadından yenmez de onu da yaşamadık henüz. Bir de G Pro oyun da daha akıcı ve güzel hissettiriyor, sensör optimizasyonu teknolojisi çok çok iyi. Çin malı fareleri de kullanmış biri olarak standarttan şaşmıyorum.

Valla bu yorum daha da kafa karıştırdı, ne yapsam bilemedim. Çin ürünleri kötü mü demek istedin genelde? Bunlar hep çin markası çünkü. Senin tecrübene göre bu önerdiğine alternatif bir şeyler önerebilir misin?

@jackarmis dürüst konuşayım, FACEIT 10 level Fortnite'da da Legend 100k dayım. G PRO Superlight 2'nin verdiği hissiyat/performansı farklı bir farede alamadım. Bir de Razer DeathAdder V3 Pro beyazı ve faker Edition'u kullanmıştım. Onlar da fena değildi ama benim için hem shape hem performans olarak G PRO s 2 bir başka ya. Çin markaları kötü demiyorum ama G PRO s 2 kullanan adam kolay kolay dönmez Çin farelerine. Benim oynadığım oyunda da yüksek elo-Pro oyuncular G PRO s 2 çoğunluk olarak kullanıyor. Bunu yanlış yere çekip te G PRO s 2 sponsor o yüzden diyenler olacaktır. Sponsor olmayanlar da kullanıyor ki. Farenin coating-scroll sorunları var ama Logitech'in böyle bir durumda sıfır ürün gönderiyor. Scroll kesin yaşanır değil ama coating bir süre sonra parlama yapıyor siyah renkte sarıda sararma, zaten G PRO kullanıyorsun biliyorsundur az çok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…