6.000 TL bütçeye ebeveynlerimin kullanabileceği bir telefon bakıyorum. Android sürümünün yüksek olması ve bataryası benim için önemli. Uzun süre kullanmalarını istiyorum olabildiğince. Tavsiyelere açığım. Bütçe en fazla 6.000 TL'ye çıkar. Tercihen 5.000 TL'yi geçmemesi iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?6000TL'ye alinan telefon 2-3 sene icinde donanimsal olarak yetersiz gelecegi icin kullanilamaz olacaktir bilginize.
Sadece youtube ve sosyal medyaya girecekler. Bundan önce zaten 9 yıllık android telefon kullanıyorlardı. Demem o ki sorun olacağını sanmıyorum android sürümü yüksek olduğu sürece.
6000TL'ye alinan telefon 2-3 sene icinde donanimsal olarak yetersiz gelecegi icin kullanilamaz olacaktir bilginize.
Sadece YouTube ve sosyal medyaya girecekler. Bundan önce zaten 9 yıllık Android telefon kullanıyorlardı. Demem o ki sorun olacağını sanmıyorum Android sürümü yüksek olduğu sürece.
7400 liraya 6 RAM'li telefon almanizi oneririm. Daha uzun omurludur.
moneymoon
Yetkin
6000 TL'lik bir telefonun hayrı ne kadar olur tartışılır, donanım eleştirisi yapmak istemiyorum ama hiç haksız olmayacak bir genellemeyle Unisoc işlemcili fabrikayı terk ettiği anda elektronik çöp katagorisine alınacak cihazlara para vermeyin derim ikinci el bakın.
Pil dediğiniz için eski Redmi Note 8/9 Pro'lar veya Poco X3 gibi cihazlar olabilirler ancak kişisel önerim Galaxy S10 (bulursanız Plus'ı) veya Note 9 alıp custom ROM yoluyla güncellemeleri almanız veya iPhone SE 2 olacaktır (pil konusunda tek kelimeyle fecaat hiç memnun etmez güncelleme olarak 1,5 sene daha alır uygulama olarak 3,5-4 seneyi görecektir şuanki 6S'leri göz önünde bulundurursak).
İllaha sıfır almam gerekiyor diyorsanız Realme Note 60 veya Tecno Spark Go 1 modellerini önerebilirim.
Pil dediğiniz için eski Redmi Note 8/9 Pro'lar veya Poco X3 gibi cihazlar olabilirler ancak kişisel önerim Galaxy S10 (bulursanız Plus'ı) veya Note 9 alıp custom ROM yoluyla güncellemeleri almanız veya iPhone SE 2 olacaktır (pil konusunda tek kelimeyle fecaat hiç memnun etmez güncelleme olarak 1,5 sene daha alır uygulama olarak 3,5-4 seneyi görecektir şuanki 6S'leri göz önünde bulundurursak).
İllaha sıfır almam gerekiyor diyorsanız Realme Note 60 veya Tecno Spark Go 1 modellerini önerebilirim.
İkinci el bakabilir misin?
@8898 T612 zayıf bir çipset. G99'dan bayağı geride. Ebeveyne gitse bile Unisoc'un geçmiş vakaları düşündürcü.
Sıfır istenirse zaten G25, G37 vs, Reeder vs
Hariç iyi markaların cihazlarından alın en azından.
6000 TL'ye zaten telefondan bir şey bekleyecegini sanmiyorum. A06 o fiyatlarda olsaydi onu onerebilirdim. İkinci elde bulabiliyorsa onu alabilir.
- Makaleler
- 6
6.000 TL bütçeye ebeveynlerimin kullanabileceği bir telefon bakıyorum. Android sürümünün yüksek olması ve bataryası benim için önemli. Uzun süre kullanmalarını istiyorum olabildiğince. Tavsiyelere açığım. Bütçe en fazla 6.000 TL'ye çıkar. Tercihen 5.000 TL'yi geçmemesi iyi olur.
Sıfır bulamazsın bu fiyatlara. 2.ele yönelmeni öneririm. Eğer sıfır istersen A06 vs onlara çıkman lazım 7-8k da o da.
6000TL'ye alinan telefon 2-3 sene icinde donanimsal olarak yetersiz gelecegi icin kullanilamaz olacaktir bilginize.
Bayağı kötü olur bu telefon. Beş kuruş para etmez.
Sıfır bulamazsın bu fiyatlara. 2.ele yönelmeni öneririm. Eğer sıfır istersen A06 vs onlara çıkman lazım 7-8k da o da.
Bayağı kötü olur bu telefon. Beş kuruş para etmez.
6000 ustune cikamam dediği icin Baska alternatif yok.
- Makaleler
- 6
6000 ustune cikamam dediği icin Baska alternatif yok.
Sıfır önerilmez bu bütçede. 2.el bakacak artık.