Bütçe
6.000 TL

xQEFA

Uzman
Arkadaşlar merhaba, bugün monitörüm kırıldığı için yeni monitör almaya karar verdim. Hikayeli oyunlar oynuyorum arada FPS oyunları da oynarım ama ağırlıklı hikayeli. Kullandığım monitör 2K 165Hz monitördü. Bütçem 6 bin civarı. Kafamda iki tane monitör var.

İkinci monitör bütçemi biraz aşıyor fakat iyi bir monitörse, aradaki fiyat farkına değerse almayı düşünüyorum. Bir de garantisi var mı, markayı ilk kez duyuyorum.

2K monitörden 1080P'ye geçiş yapmakta istemiyorum aslında kararsızım. AOC için görüntü kalitesi çok iyi demişler.

1 yıldır 19 inç eski tip 1440x900 önerilen çözünürlüklü bir Philips ile piksel sayıyordum. Birkaç gündür araştırıyorum, forumlarda konuları okudum ve ben AOC 24G42E alacağım.

5000e düşse düştüğü gibi çekerdim ama 5500 den alınır mı yoksa beklemek mi gerekir bilemiyorum.

24G42e şu anki diystı ile bile muadillernden daha iyi onun sundukları doğru düzgün 8,9 klık monitörde yok ama evet 5000'lere süşebilme potansiyeli var düşerse düşünmeden alınmalı 5500 de de alınır yine de.

24G42e şu anki diystı ile bile muadillernden daha iyi onun sundukları doğru düzgün 8,9 klık monitörde yok ama evet 5000'lere süşebilme potansiyeli var düşerse düşünmeden alınmalı 5500 de de alınır yine de.
Hocam hikayeli de üzmez değil mi çünkü 7 ye çıkmak istemiyorum

6700xt kullanıyorum hocam bu arada yani 2K almalı mıyım kararsızım 2kdan 1080pye geçince çok çamur gibi hissettiriyordu eski monitörde

Son düzenleme:
Hocam hikayeli de üzmez değil mi çünkü 7'ye çıkmak istemiyorum.

6700XT kullanıyorum hocam bu arada yani 2K alınır mı? Kararsızım 2K'den 1080P'ye geçince çok çamur gibi hissettiriyordu eski monitörde.

2K olabilir ama 1080p daha iyi olabilir 1080p de camur gibi hissetmezsiniz renk gamutu güzel alırsanız güzel kalite verir 24G42e çok güzel mesela.

2K olabilir ama 1080p daha iyi olabilir 1080p de camur gibi hissetmezsiniz renk gamutu güzel alırsanız güzel kalite verir 24G42e çok güzel mesela.
Hocam 2K satın aldım bugün yarın geliyo gözüküyor umarım ölü pikselle karşılaşmam. 1080p ye düşmek istemedim

1 yıldır 19 inç eski tip 1440x900 önerilen çözünürlüklü bir Philips ile piksel sayıyordum. Birkaç gündür araştırıyorum, forumlarda konuları okudum ve ben AOC 24G42E alacağım.

5000e düşse düştüğü gibi çekerdim ama 5500 den alınır mı yoksa beklemek mi gerekir bilemiyorum.
Hocam merhaba hala almadıysanız ve 2K almayı düşünürseniz h27t22c bugün elime ulaştı yardımcı olabilirim sorunuz varsa

Son düzenleme:
Hocam merhaba hala almadıysanız ve 2K almayı düşünürseniz h27t22c bugün elime ulaştı yardımcı olabilirim sorunuz varsa
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende ölü piksel çıkmadı.

Dün sipariş verdiğim 24G42E bugün geldi. Yıllardır 15.6'' notebook ekranları, 1 yıl 19 inçten sonra ilk defa 24 e geçtim, 24 benim için tam üst sınırmış. Her şey çok net, renkler çok canlı. Yıllarca küçük, sönük, renksiz ekranlardan oyun oynamışım.

Sizin h27t ye baktım ama R5 5600 / RX6600 ile 2k gaming çok konforlu olmayacaktı, ilerde high end bir 27 inç belki deneyebilirim.

Dün sipariş verdiğim 24G42E bugün geldi. Yıllardır 15.6'' notebook ekranları, 1 yıl 19 inçten sonra ilk defa 24 e geçtim, 24 benim için tam üst sınırmış. Her şey çok net, renkler çok canlı. Yıllarca küçük, sönük, renksiz ekranlardan oyun oynamışım.

Sizin h27t ye baktım ama R5 5600 / RX6600 ile 2k gaming çok konforlu olmayacaktı, ilerde high end bir 27 inç belki deneyebilirim.
Anladım hocam evet 1080p daha mantıklı bir tercih olmuş sizde iyi günlerde kullanın iyi oyunlar

Dün sipariş verdiğim 24G42e bugün geldi. Yıllardır 15.6" notebook ekranları, 1 yıl 19 inçten sonra ilk defa 24'e geçtim, 24 benim için tam üst sınırmış. Her şey çok net, renkler çok canlı. Yıllarca küçük, sönük, renksiz ekranlardan oyun oynamışım.

Sizin H27t ye baktım ama R5 5600 / RX6600 ile 2K gaming çok konforlu olmayacaktı, ileride high end bir 27 inç belki deneyebilirim.

Hocam sizden istediğim renkleri övülüyor ya siyah rengini görmem lazım bir modelle karşılaştıracağım güzel bir telefonla bir ballı video vardı test için onu bir açar mısınız?