Bütçe
6.000 TL
Elimde Truthear Blue 2 var onu iade edip alacağım. Aslında kulaklıktan memnundum fakat başka forumda bu fiyata bundan daha iyisi bulunabileceğini söylediler. Mikrofonu olması önceliğim ama yoksa çok da sıkıntı değil. Mümkünse rengi de siyah veya ona yakın tonda olsun :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dunu titan S2 oneririm bir de. Baseus DAC yeterli olur.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Son bir sorum olacak, elimdekini iade edip bunlardan birini almaya değer mi? 1.000 TL kâra geçmiş oluyorum ama bir düşünmeye başladım şimdi durduk yere. Sizce?

Şu anki kulaklığı buradan almıştım.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Son bir sorum olacak, elimdekini iade edip bunlardan birini almaya değer mi? 1.000 TL kâra geçmiş oluyorum ama bir düşünmeye başladım şimdi durduk yere. Sizce?

Şu anki kulaklığı buradan almıştım.
Deger. Zero Blue 2'den daha iyi ikisi de. Fakat eger kulaga hos geliyorsa ve begendiysen iade etmek zorunda degilsin.

Deger. Zero blue 2'den daha iyi ikisi de. Fakat eger kulaga hos geliyorsa ve begendiysen iade etmek zorunda degilsin.

O zaman EA500Lm'yi alayım o gelince elimdekini iade edeyim. Cuma günü gelecek yazıyor. Hem karşılaştırmış olurum. En mantıklısı bu olur gibi. Çok teşekkür ederim.

O zaman EA500Lm'yi alayım o gelince elimdekini iade edeyim. Cuma günü gelecek yazıyor. Hem karşılaştırmış olurum. En mantıklısı bu olur gibi. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Amazon'un kesin iade aldigina emin misin? Magdur olmani istemem. İstersen once iade et.

Rica ederim. Amazon'un kesin iade aldigina emin misin? Magdur olmani istemem. İstersen once iade et.

Müşteri hizmetlerine bir sorayım durumu ifade edeyim olmadı şimdi oluşturayım iade olayını.

Sordum aşırı kullanım vs. olmadığı sürece kabul olur dedi. Şartlar vs. uyuyor gözüm gibi bakıyordum zaten ürüne :D. Ben yine ne olur ne olmaz iade başlatacağım şimdi. Bu arada simgotu almaya karar verdim Amazon'da 5500 lira fazla mı fiyatı normal mi? @Simon çok soru sordum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerine bir sorayım durumu ifade edeyim olmadı şimdi oluşturayım iade olayını.

Sordum aşırı kullanım vs. olmadığı sürece kabul olur dedi. Şartlar vs. uyuyor gözüm gibi bakıyordum zaten ürüne :D. Ben yine ne olur ne olmaz iade başlatacağım şimdi. Bu arada simgotu almaya karar verdim Amazon'da 5500 lira fazla mı fiyatı normal mi? @Simon çok soru sordum kusura bakmayın.
Sorun yok. Piyasa fiyatindan 500 TL daha pahali. Fakat iade edebilirsin Amazon'dan alirsan muhtemelen. Yani farka deger diyorum Wraith'den almaktansa.