Bütçe
6.000 TL

Kastanbolu

Üyecik
IEM müzik için en iyi kulaklıklar oluyormuş, dönüştürücü almam gerekiyor mu? Xiamoi 14T Pro'da ve PC'de kullanacağım. PC'de Type-c jak girişi var.

Telefonumda 3.5 mm jak girişi yok.

Ne yapmamı önerirsiniz veya hangi IEM kulaklığı önerirsiniz müzik için? Son olarak kablolu kullanan arkadaşlara soruyorum, kablolu olması çok rahatsız ediyor mu? Rahatlık sağlaması açısından kablosuz alacaktım Samsung Buds 3 Pro'sunu ama müzik kablosuzda kötü oluyor dediler.

3 gündür bir karar veremedim. Çok rahatsız ediciliği yoksa ve harbiden çok fena ses kalitesi varsa IEM alacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

smile.png

Son düzenleyen: Moderatör:
IEM Müzik için en iyi kulaklıklar oluyormuş, dönüştürücü almam gerekiyor mu Xiaomi 14T Pro da ve masaüstü PC'de kullanacağım PC'de Type-C jak girişi var.
Telefonum da 3.5mm jak girişi yok,
Ne yapmamı önerirsiniz ve hangi IEM kulaklığı önerirsiniz müzik için? Son olarak kullanan arkadaşlar çok rahatsız ediyor mu kablolu olması rahatlık sağlaması açısından kablosuz alacaktım Samsung Buds 3 Pro'sunu ama müzik kablosuz da kötü oluyor dediler.
3 gündür bir karar veremedim çok rahatsız ediciliği yoksa ve harbiden çok fena ses kalitesi varsa IEM alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

smile.png

Ben KZ ZSN Pro X kullanıyorum Temu'dan almıştım 3.5 mm jakla geliyor ancak ben Type-C kablosundan sipariş verdim. Dönüştürücüyle kullanmaya çalışıyordum ancak hem ses kalitesi daha kötü hem de jak dönüştürücüleri dayanıklı değil Type-C kablosunu almanı öneririm düşünürsen

IEM müzik için en iyi kulaklıklar oluyormuş, dönüştürücü almam gerekiyor mu? Xiamoi 14T Pro'da ve PC'de kullanacağım. PC'de Type-c jak girişi var.

Telefonumda 3.5 mm jak girişi yok.

Ne yapmamı önerirsiniz veya hangi IEM kulaklığı önerirsiniz müzik için? Son olarak kablolu kullanan arkadaşlara soruyorum, kablolu olması çok rahatsız ediyor mu? Rahatlık sağlaması açısından kablosuz alacaktım Samsung Buds 3 Pro'sunu ama müzik kablosuzda kötü oluyor dediler.

3 gündür bir karar veremedim. Çok rahatsız ediciliği yoksa ve harbiden çok fena ses kalitesi varsa IEM alacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

smile.png
Butce ne kadar?

Yani standart bir müzik dinleyicisiysen, profesyonel işlerle uğraşmıyorsan Buds 3 Pro al geç büyük oranda tatmin eder. Kablosuz kulaklık = kötüdür diye bir şey yok.

@Simon

Linsoul SIMGOT EW300 DSP/ Linsoul SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hibrid sürücü. Bu ikisi arasında kalmıştım ben sizin attığınız daha mı iyi? Önceliğim tabii ki müzik ama oyunlarda bu IEM'lerin çok güzel olduğunuda yazmışlar öncelik müzik lakin oyunlarda da kullanabilirim?​

@Simon

Linsoul SIMGOT EW300 DSP/ Linsoul SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hibrid sürücü. Bu ikisi arasında kalmıştım ben sizin attığınız daha mı iyi? Önceliğim tabii ki müzik ama oyunlarda bu IEM'lerin çok güzel olduğunuda yazmışlar öncelik müzik lakin oyunlarda da kullanabilirim?​

Simgot EM6L harika bir IEM. Oyun konusunda cok basarili. Fiyati 7.000 TL civari diye onermemistim fakat butce cikiyorsa kesinlikle alinir. Muzikte de performansi iyi. Ben de IEM alacagim umarim. Su an EW200 kullaniyorum. Sesi gayet iyi ama yukseltme yapmak istiyorum.

Simgot EM6L harika bir IEM. Oyun konusunda cok basarili. Fiyati 7.000 TL civari diye onermemistim fakat butce cikiyorsa kesinlikle alinir. Muzikte de performansi iyi. Ben de IEM alacagim umarim. Su an EW200 kullaniyorum. Sesi gayet iyi ama yukseltme yapmak istiyorum.
EM6L alırsam nasıl kullanacağım peki hocam 14T Pro Xiamoi tel de jak girişi yok? @Simon

Simgot EM6L harika bir IEM. Oyun konusunda cok basarili. Fiyati 7.000 TL civari diye onermemistim fakat bütçe cikiyorsa kesinlikle alinir. Muzikte de performansi iyi. Ben de IEM alacagim umarim. Su an EW200 kullanıyorum. Sesi gayet iyi ama yukseltme yapmak istiyorum.

Hem müzik de hem de oyunda SIMGOT EW300 DSP'den iyi yani değil mi?