Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
- Makaleler
- 1
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçen artarsa
![]()
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen artarsa.
ASUS'un kulaklığını alternatif olarak ne ile karşılaştırabiliriz kullandınız mı daha önce eksi yönleri var mıdır hoşuma gitti onu da düşünüyorum şu an.
- Makaleler
- 1
ASUS'un kulaklığını alternatif olarak ne ile karşılaştırabiliriz kullandınız mı daha önce eksi yönleri var mıdır hoşuma gitti onu da düşünüyorum şu an.
Pelta kullanmadım ama Nova 5 kullandım özellikle mikrofon olarak çok güzel bir kulaklık. Pelta ise FPS oyunları için biçilmiş kaftan gibi bir şey okuduğum yazılara dayanarak. Ama bazıları kafasında ağrı yaptığını söylemiş.