Detaylar
Kim cevapladı?Sataandagi
Becerikli
Nova 5 öneririm mikrofonu iyidir, özellikleri iyi,hem bluetooth hem 2.4 uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.Merhaba ₺6.000 bütçede kulaklık almak istiyorum. Aradığım özellikler beyaz renk olması Kablosuz olması ve mikrofon kalitesinin iyi olması oyun oynamak için kullanacağım.
susser tod
Çalışkan
Steeelseries Arctis Nova 5 Wireless öneriririm. Bizzat kendim kullanmaktayım. Kafa ayarı biraz gevşeyebiliyor fakat ses ve mikrofon kalitesi fazlasıyla memnun ediyor.
doqixd
Çalışkan
Nova 5 öneririm mikrofonu iyidir, özellikleri iyi,hem bluetooth hem 2.4 uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.
Ben de onda kadar kıldım açıkçası ergonomisi nasıl uzun kullanımda ağrı yapıyor mu?Steeelseries Arctis Nova 5 Wireless öneriririm. Bizzat kendim kullanmaktayım. Kafa ayarı biraz gevşeyebiliyor fakat ses ve mikrofon kalitesi fazlasıyla memnun ediyor.
susser tod
Çalışkan
Ben de onda kadar kıldım açıkçası ergonomisi nasıl uzun kullanımda ağrı yapıyor mu?
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Öncelikle hızlı kirleniyor bunu söyleyeyim. Kafana ve kulağına güzel oturuyor ağrıtmıyor. Kulağa ne büyük geliyor ne de küçük tam oturuyor. Terletme durumu için de hava çok sıcak olmadığı sürece terleme yaptığına şahit olmadım. Fiyatına göre iyi bir kulaklık.
Sataandagi
Becerikli
Terleme yapmaz,pedler çok toz tutuyor ama bu bir sıkıntı değil bence ve çok rahat yapıştır geç.Ben de onda kadar kıldım açıkçası ergonomisi nasıl uzun kullanımda ağrı yapıyor mu?