Arkadaşlar maksimum 6.000 TL verebilirim. Güzel bir deri cüzdan arıyorum, önerileriniz var mı?
Benim aklımdaki cüzdanlar bunlar.
Kral, cüzdan otomatik para mı basıyor? Bu fiyatlar ne?Arkadaşlar maksimum 6.000 TL verebilirim. Güzel bir deri cüzdan arıyorum, önerileriniz var mı?
Para değerini kaybetmiyormuş, enflasyon karşısında antivirüs.Kral, cüzdan otomatik para mı basıyor? Bu fiyatlar ne?
Deri olduğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.Kral, cüzdan otomatik para mı basıyor? Bu fiyatlar ne?
para değerini kaybetmiyormuş, enflasyon karşısında antivirüs.
Benim bu fiyatta bir önerim yok ne yazık ki. Çoğu kişi gibi kartları pırtlatan alttan tetikli cüzdan kullanıyorum.
Hocam ben biraz daha deri ve cepte şişmeyen bir tarz seviyorum.Para değerini kaybetmiyormuş, enflasyon karşısında antivirüs.
Benim bu fiyatta bir önerim yok ne yazık ki. Çoğu kişi gibi kartları pırtlatan alttan tetikli cüzdan kullanıyorum.
Hocam zaten mevcutta ucuz bir cüzdan kullanıyorum ve orası burası yırtılıyor en azından almışken hem deri hem de uzun zamanlar gidecek bir cüzdan arıyorum.Hocam meydanlarda seyyar satıcılardan al bir tane cüzdanı gösteriş yapmayacaksın sonuçta 200'e alsan cüzdanın içine kalan 5800'ü koysan daha iyi gösteriş yaparsın.
Hocam zaten mevcutta ucuz bir cüzdan kullanıyorum ve orası burası yırtılıyor en azından almışken hem deri hem de uzun zamanlar gidecek bir cüzdan arıyorum.