furkan_serin
Üyecik
- ASUS ROG Pelta
- Arctis NOVA 5
- Blackshark W
- HS 80
- Cloude 3 W
Son düzenleyen: Moderatör:
genelde oyun müzikte dinliyorum ama profesyonel düzey bir müzik performansına gerek yok 5 sene james donkey 710 kullandım pedleri iyice kötü olduğu için değiştireceğim kronik sorunu olabildiğince olmayan konforlu güzel bir kulaklık arıyorum genelde cs2 valorant ve fortnite oynuyorum
hocam cloud 3 e bende baktım ancak mikrofonunun kötü olduğunu söyleyenler var ses kalitesi kötü diyen var ancak çok beğenende var kronik bir sorunu yok değil mi@furkan_serin, genellikle FPS oyunları oynuyorsunuz. Bass'ı doğal ve gecikme yaşanmaması açısından, hem de rahatlık açısından HyperX Cloud 3 Wireless uzun ömürlü ve iyi bir tercih olacaktır. Ancak RGB aydınlatma yok, bu da sizin vereceğiniz kişisel bir tercih.
Peki başka bir muadili var mı önereceğiniz@furkan_serin, kronik sorunları var.
USB dongle ile stabil çalışmıyor, bağlantı kesilebiliyor.
Mikrofon nadir de olsa arada çalışmamazlık yapabiliyor, yazılımsal bir durum.
Bir de en büyük sorun şarj olurken kullanma özelliği yok.
Bu sıkıntılardan ötürü büyük ihtimalle almayı düşünmeyeceksiniz. Ancak ben ses kalitesini beğendiğim için size önerdim.
teşekkürler hocam o zaman bir de ona bakayımLogitech G733 Lightspeed önerebilirim. Konforu ön planda. Ses kalitesi çok iyi, tam FPS oyunları için. Bass ve mid dengeli, ortalama bir müzik performansı var. Kronik sorunlu değil. Pil ömrüde 30 saat civarında, gayet yeterli.