Bütçe
6.000 TL

darkinside

Başarılı
Herkese iyi akşamlar. Kablosuz kulaklık arayışındayım almışken düzgün bir şey almak istiyorum. SteelSeries serilerine baktım Arctis 7+ ve Nova 5 Wireless düşünüyorum fiyatları aynı ama arasındaki farkları bulamadım. Genel amacım oyun oynamak ve müzik dinlemek. Anakartımda ses kartı var mı bilgim yok. Pedleri kumaş olması, uzun süre şarj gitmesi ve ses yalıtımı önemli.

Herkese iyi akşamlar. Kablosuz kulaklık arayışındayım almışken düzgün bir şey almak istiyorum. SteelSeries serilerine baktım Arctis 7+ ve Nova 5 Wireless düşünüyorum fiyatları aynı ama arasındaki farkları bulamadım. Genel amacım oyun oynamak ve müzik dinlemek. Anakartımda ses kartı var mı bilgim yok. Pedleri kumaş olması, uzun süre şarj gitmesi ve ses yalıtımı önemli.

Müzik için Nova 5 ROG Pelta'ya göre daha geride. İkisi de konfor konusunda başarılı ses konusunda güzeller. Dışarıda kullanım için Nova 5 daha uygun. Pelta'nın bass tonları önde ve vurucu nova 5'in ise daha mid tiz ağırlıklıdır.

Hangi kulaklıktan bahsediyorsunuz?
Nova 5. Aşırı bass boosted gozukuyor.

1750281883606.webp

İkisi arasındaki fark bunlar https://www.rtings.com/headphones/t...es-arctis-nova-7-wireless-7-7p-7x/64023/34785