Bütçe
6.000

nishionishiki

Çalışkan
Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki şekilde. Klavyede olmasını istediğim özellikler: Çok sesli olmayacak, çok bilinmeyen markalar olsun istemiyorum. Türkçe Q klavye ve RGB de olmalı. %75 olmalı. Driveri olursa mükemmel olur. Bunun dışında istediğim fazla bir şey yok.

BBL özel versiyonu da var. Ama işte BBL yazısı değerini bayağı düşürüyor. Biraz fan yolma işi, yıllarca şu çirkin mazot bidonu mavisini sattılar da farklı renk getirmediler. Onda da garanti satış yapar diye düşündükleri sponsor işini yapıyorlar.

Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki şekilde. Klavyede olmasını istediğim özellikler: Çok sesli olmayacak, çok bilinmeyen markalar olsun istemiyorum. Türkçe Q klavye ve RGB de olmalı. %75 olmalı. Driveri olursa mükemmel olur. Bunun dışında istediğim fazla bir şey yok.

Bizzat kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir klavye. İsterseniz desensiz olanıda var.

Switchleri mükemmel bu arada.