Önümüzdeki ay için 6.000 TL bütçem var 200 300TL'lik bir bütçe aşımı eğer iyi bir öneri varsa sorun olmaz. En önemsediğim şey tok sesli bir klavye olması ASUS'un NX Snow switchleri gibi, onun haricinde numpad tuşları da benim için önemli ve olmalı yani TKL istemiyorum. Bilek desteği olmasa da olur gerekirse kendim ekstra bir bilek desteği alabilirim. Rapid trigger gibi özellikler pek umurumda değil daha çok sesi ve görüntüsü benim için önemli şimdiden teşekkür ederim. Şimdilik düşündüğüm klavye ASUS ROG Scope 2 NX Snow Wireless. Önerilere açığım. Şu tarz sese sahip bir klavye biliyorsanız ve önerirseniz çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000
Önümüzdeki ay için 6.000 TL bütçem var 200 300TL'lik bir bütçe aşımı eğer iyi bir öneri varsa sorun olmaz. En önemsediğim şey tok sesli bir klavye olması ASUS'un NX Snow switchleri gibi, onun haricinde numpad tuşları da benim için önemli ve olmalı yani TKL istemiyorum. Bilek desteği olmasa da olur gerekirse kendim ekstra bir bilek desteği alabilirim. Rapid trigger gibi özellikler pek umurumda değil daha çok sesi ve görüntüsü benim için önemli şimdiden teşekkür ederim. Şimdilik düşündüğüm klavye ASUS ROG Scope 2 NX Snow Wireless. Önerilere açığım. Şu tarz sese sahip bir klavye biliyorsanız ve önerirseniz çok sevinirim.
- Logitech G Pro X TKL: Bu model, kişiselleştirilebilir switch seçenekleri ile birlikte gelir. NX Snow switchlere benzer bir hissiyat sunabilir. Kayar kayma ve RGB aydınlatma gibi özelliklerle de estetik açıdan tatmin edicidir.
- Corsair K70 RGB MK.2: Bu klavye, Cherry MX switch seçenekleri ile birlikte gelir. Hem ses hem de hissiyat bütçenize uygundur. LED aydınlatması ile görsel olarak da çekicidir.
- Razer BlackWidow V3: Razer'ın mekanik switch seçenekleri, tatlı bir ses profili sunar. Özellikle Razer Green switch seçeneği ile tok bir ses alabilirsiniz. Numpad mevcut.
- SteelSeries Apex 7: Bu klavye, hem RGB aydınlatma hem de yüksek kaliteli mekanik switch seçenekleri ile gelir. Ses ve hissiyat açısından tatmin edici bir performans sunar.
- ASUS ROG Strix Scope: Düşündüğünüz ROG Scope 2'nin bir versiyonu olan bu klavye, numpad içeriyor ve ASUS'un switchleriyle geliyor. Ses kalitesi açısından oldukça iyi bir seçenek.
Bu seçenekleri değerlendirip hangisinin sizin için en uygun olduğunu seçebilirsiniz. Hangi modelin en uygun fiyatla satıldığını kontrol etmeyi unutmayın!
Ssoulstealler59
Uzman
Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...