Bütçe
6.000 TL

28Kiwi

Çalışkan
Merhaba. Yaklaşık 3 aydır kablosuz ve %65 veya %75 boyutunda ses tekerleği ve yön tuşları dahil olan klavye arıyorum, önüme bazı modeller çıktı ve Akko Mongseek M1 V5 SP-Black ile Corsair K65 Plus Wireless arasında kaldım. Bunlardan sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Veya sizin önerebileceğiniz başka klavyeler var mı aradığım özelliklerde? Cevaplarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Merhaba. Yaklaşık 3 aydır kablosuz ve %65 veya %75 boyutunda ses tekerleği ve yön tuşları dahil olan klavye arıyorum, önüme bazı modeller çıktı ve Akko Mongseek M1 V5 SP-Black ile Corsair K65 Plus Wireless arasında kaldım. Bunlardan sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Veya sizin önerebileceğiniz başka klavyeler var mı aradığım özelliklerde? Cevaplarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
İkisi arasından kesinlikle Akko. Knob şart değilse:

Merhaba. Yaklaşık 3 aydır kablosuz ve %65 veya %75 boyutunda ses tekerleği ve yön tuşları dahil olan klavye arıyorum, önüme bazı modeller çıktı ve Akko mongseek M1 v5 sp-Black ile Corsair K65 Plus Wireless arasında kaldım. Bunlardan sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Veya sizin önerebileceğiniz başka klavyeler var mı aradığım özelliklerde? Cevaplarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Uzun süredir bunu kullanıyorum. Switch ve hissiyat olarak mükemmel bir klavye, ağır ve kaliteli hissettiriyor.

Eğer siyah ve desensiz isterseniz 5.700 TL'ye var o da.

Link koymayı unutmuşum.

Uzun süredir bunu kullanıyorum. Switch ve hissiyat olarak mükemmel bir klavye, ağır ve kaliteli hissettiriyor.

Eğer siyah ve desensiz isterseniz 5.700 TL'ye var o da.

Link koymayı unutmuşum.
Hocam batarya süresi nasıl? Birde yazılımı nasıl? Bazıları yazılımı ilk eşleştirirken sıkıntı yaşamış okuduğum kadarıyla onun dışında evet baya öneriliyor.

Herkese teşekkür ederim önerileri için.

Hocam batarya süresi nasıl? Bir de yazılımı nasıl? Bazıları yazılımı ilk eşleştirirken sıkıntı yaşamış okuduğum kadarıyla onun dışında evet bayağı öneriliyor.

Herkese teşekkür ederim önerileri için.

Sorun yaşamadım, bataryası gayet yeterli geliyor inanılmaz fazla RGB kullanmazsanız.

Furycube daha mı iyidir Akko yerine avantajı ne olur furycube alırsam teşekkür ederim cevabınız için.
Furycube full alüminyum kasa, ek olarak temperli cam ağırlık bloğu var. Malzeme kalitesi daha iyi. Klavye hakkında hazırladığım bir inceleme var, buradan bakabilirsiniz:

Furycube Full alüminyum kasa, ek olarak temperli cam ağırlık bloku var. Malzeme kalitesi daha iyi. Klavye hakkında hazırladığım bir inceleme var, buradan bakabilirsiniz:

Tamamdır hocam teşekkür ederim bir de son birkaç sorum var,

1- Bataryası ne kadar gidiyor?

2- Hot swap mi 3 5 pin Switch alsam takabilir miyim?

3- Switchleri ilerde yağlamak grerekir mi?

4- Hala aktif olarak kullanıyor musunuz?