iRevani Çalışkan Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Bugün 15:30 #1 Selam, 6.000 TL bütçem var, masaüstü mikrofon bakıyorum. Dinamik mikrofon da bakmıyorum ve aklımda iki tane mikrofon vardı. XLR'li mikrofon kullanmayacağım bu arada. JBL Quantum Stream Studio HyperX QuadCast 2 Sizce bu iki mikrofon arasından hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Selam, 6.000 TL bütçem var, masaüstü mikrofon bakıyorum. Dinamik mikrofon da bakmıyorum ve aklımda iki tane mikrofon vardı. XLR'li mikrofon kullanmayacağım bu arada. JBL Quantum Stream Studio HyperX QuadCast 2 Sizce bu iki mikrofon arasından hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
T Trina Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 460 Beğeniler 275 Bugün 15:34 #2 Boom arm vs gibi aksesurların var mı halihazırda? Bir de ne için kullanacaksın? Ben quadcastin sesini sevmiyorum ama omnidirectional pattern mi lazım?
Boom arm vs gibi aksesurların var mı halihazırda? Bir de ne için kullanacaksın? Ben quadcastin sesini sevmiyorum ama omnidirectional pattern mi lazım?