Bütçe
6.000 TL

arda24142 1

Başarılı
Bütçem 12.000 TL'ye kadar, çok esnemez. 2 tane alacağım; biri direksiyon setup için biri de dikey yan ekran olacak. ASUS TUF 200 Hz buldum ve onu düşünüyorum şu an ASUS kullandığım için.

Son düzenleme:
Bütçem 12.000 TL'ye kadar, çok esnemez. 2 tane alacağım; biri direksiyon setup için biri de dikey yan ekran olacak. ASUS TUF 200 Hz buldum ve onu düşünüyorum şu an ASUS kullandığım için.
Buna da bir göz gezdirin.

LG UltraGear 25G523B-B 25" 1 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü​

2. monitörün pivot özellikli bir monitör olması veya monitör kolu ile dikey konuma getirilmesi yeterli olur aslında.
Ana monitör için 27Q-10 mantıklı bir seçenek olur.
Bu şekilde 12700 TL geliyor olması lazım. En mantıklısı bu olur muhtemelen.2

2. monitörün pivot özellikli bir monitör olması veya monitör kolu ile dikey konuma getirilmesi yeterli olur aslında.
Ana monitör için 27Q-10 mantıklı bir seçenek olur.
Bu şekilde 12700 TL geliyor olması lazım. En mantıklısı bu olur muhtemelen. 2

Hocam öyle değil yani ASUS TUF VG27AQ3A var bende zaten buna yan ekran alacağım bir tane bir tanede G29 setup için alacağım ama tavsiyelerin güzel 27Q-10 G29 için mantıklı olabilir fazeonda G29'dan bağımsız olan setupun yan ekranında güzel olabilir F80 net alacağım çok memnunum şu an kullanıyorum.

Buna da bir göz gezdirin.

LG UltraGear 25G523B-B 25" 1 ms Full HD IPS 200 Hz oyuncu monitörü​

Güzel gibi LG paneli iyidir diye biliyorum teşekkürler.

Hocam öyle değil yani ASUS TUF VG27AQ3A var bende zaten buna yan ekran alacağım bir tane bir tanede G29 setup için alacağım ama tavsiyelerin güzel 27Q-10 G29 için mantıklı olabilir fazeonda G29'dan bağımsız olan setupun yan ekranında güzel olabilir F80 net alacağım çok memnunum şu an kullanıyorum.
Direksiyon tarafındaki setup için bir monitör ve 2. monitör olarak bir monitör olacaksa gene dediğim en mantıklısı oluyor.
F80+X24F100 alırsın 2. monitör tarafını çözersin.
27Q-10 alırsın, AG27AQ3A G29 setup monitörün olur.

Güzel gibi LG paneli iyidir diye biliyorum teşekkürler.
Geçen ay Vatan’da yeni monitörlere baktım; LG ve Samsung yeni IPS panellerde işi gerçekten çözmüş. Renkler o kadar canlı ki, normal sahnelerde resmen giriş seviyesi bir OLED kalitesi yakalamışlar, bayağı başarılılar.

Ama tabii takdir edersiniz ki iş siyah sahnelere gelince durum değişiyor. Arkada karanlık bir arka plan varsa, IPS'in kralı gelse bir OLED olamaz; o kontrast farkı hemen kendini belli ediyor.

Bir de şunu belirteyim: Bunu giriş seviyesi bir OLED ile kıyaslayarak söylüyorum. Yoksa QD-OLED Gen 3 gibi seriler renk canlılığı ve performans olarak zaten bambaşka bir boyutta, onları bu kefeye bile koymuyorum.

Direksiyon tarafındaki setup için bir monitör ve 2. monitör olarak bir monitör olacaksa gene dediğim en mantıklısı oluyor.

Mantıklı hocam Lenovo'yu ana ekran yaparım onun 2.ekranı fazeon olur VG27AQ3Ada G29'un olur ama hocam Lenovo VG27AQ3Adan iyidir değil mi?

Veya fazeon yerine Lenovo'yla uyumlu olsun diye 2.ekran olarak 24-15 67e7gac4tk 240 Hz IPS mi alsam hocam.

Hocam marka olarak MSI al. Gerçekten mükemmel yapıyorlar monitör işini.