Bütçe
6.000 TL
Hocam marka olarak MSI al. Gerçekten mükemmel yapıyorlar monitör işini.

Vallahi hocam o kadar kararsızımki 8 9 bine bir tane ana ekranı değiştirmeye karar verdim bir tanede ona yan ekran düşünüyorum şu anki monitörüde direksiyon setupuna koyucamda nasıl yapsam kararsızım ne alsam ASUS TUF'tan memnunum TUF'tan devam mı etsem yoksa MSI Lenovo mu geçsem bilmiyorum.

Vallahi hocam o kadar kararsızımki 8 9 bine bir tane ana ekranı değiştirmeye karar verdim bir tanede ona yan ekran düşünüyorum şu anki monitörüde direksiyon setupuna koyucamda nasıl yapsam kararsızım ne alsam ASUS TUF'tan memnunum TUF'tan devam mı etsem yoksa MSI Lenovo mu geçsem bilmiyorum.

Lenovo alma hocam bence. Onun müşteri hizmetlerde desteği sıkıntı biraz. Mesela yeniliceğin monitöre TUF'tan devam edebilirsin memnunsan.

Hocam marka olarak MSI al. Gerçekten mükemmel yapıyorlar monitör işini.
Markaya değil modele bakılır. Körü körüne önermeyin.

Veya fazeon yerine Lenovo'yla uyumlu olsun diye 2.ekran olarak 24-15 67e7gac4tk 240 Hz IPS mi alsam hocam.
Bence dediğim gibi daha sağlıklı olur.
Mantıklı hocam Lenovo'yu ana ekran yaparım onun 2.ekranı fazeon olur VG27AQ3Ada G29'un olur ama hocam Lenovo VG27AQ3Adan iyidir değil mi?
Panel kalitesi açısından Lenovo daha iyiydi diye hatırlıyorum, Berkay hocam buralardaysa o daha detaylı bilgi verir.

Son düzenleme: