Bütçe
6.000 TL

Beako

Çalışkan
Rampage Miracle X3 vardı be 4 senedir taş gibi çalışıyor ama şu an başka bir yerdeyim ve kulaklık almam gerekiyor. Dedim önerilenlere göre bakayım SteelSeries Nova 5 aldım sağ sol dengesi yok. Ve bu durum beni delirtti iade ettim. BlackShark V2 bakayım dedim yine bayağı insan sağ sol dengesi sorunundan bahsediyor.

Rampage önerilmezken bu önerilen sözde müthiş kaliteli kulakların hepsinde ayrı bir sorun var ve parası da cabası. Tek isteğim müzik kalitesi ortalama üstü olan hikayeli oyun arada FPS oyunu oynayacağım ve en önemlisi sağ sol dengesi olan bir kulaklık önerisi.

Bütçem maksimum 5-6 falan illa o parayı verdirtmeye de çalışmayın ama. Kablolu mu kablosuz mu çok bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sanırım kablolu olsun da sorun az çıksın bıktım çünkü.

Hyper X Cloud Alpha wireless - Logitech G Pro x2 wireless - SH80 Corsair

Logitech bütçenin üzerinde ikinci el olarak 5.500 e aldım benim için gayet iyi diyebileceğim pil ve kulaklık performansı.

HyperX Cloud Alpha Wireless - Logitech G PRO X2 Wireless - SH80 Corsair.

Logitech bütçenin üzerinde ikinci el olarak 5.500'e aldım benim için gayet iyi diyebileceğim pil ve kulaklık performansı.

Bunlarda sağ sol denge kronik sorunu var mı yok mu? Peddir plastiktir umurumda değil onlar da. Bir de neden hep Wireless? Kablolu daha az kronik sorun ve daha kaliteli ses seviyesi demek değil mi normalde öğrenmek için soruyorum. 10kya kadar önermişsin ama bütçeyi aşıyor bu söylemiştim.

Cloud alhpa ve Logitech'de yok ikisini de kullandım, SH80'i inceledim sadece forumlar ve YouTube ile,

Kullandıklarımda sağ sol bir problem yok, Cloud Alpha pil süresi çok fazla, çift odacıklı sürücü diye pazarladılar, Cloud II ve III serisine göre daha iyi bence, tier s olarak pazarlıyorlar.

Logitech'den çok memnunum, fakat mikrofon ghup üzerinden ayarlarını düzgün yapamazsan şayet sokaktaki telefoncudan aldığın 50 liralık mikrofon daha iyi ses iletimi yapıyor, çünkü kullanacağın platformlar Discord TeamSpeak Steam Chat oyun içi hepsi ses işleme sürücüsünden farklı iletiyor.