IceMan Çalışkan Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 24 14 Aralık 2025 #11 Hyperx Cloud 3 öneririm hocam ben de sipariş verdim, özellikle FPS oyunlar için çok fark yaratacağını söylüyorlar.
Hyperx Cloud 3 öneririm hocam ben de sipariş verdim, özellikle FPS oyunlar için çok fark yaratacağını söylüyorlar.
KS KS CyHaN_Atalay Uzman Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 706 Çözümler 4 Beğeniler 384 14 Aralık 2025 #12 IceMan dedi: Hyperx Cloud 3 öneririm hocam ben de sipariş verdim, özellikle FPS oyunlar için çok fark yaratacağını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Üstelik oyun oynamayı, video montaj yapmayı iş haline getirmiş olan "yayıncı" dediğimiz insanlar bile alıyorsa vardır bir bildikleri. Teşekkür ederim önerin için ve hayırlı olsun dilerim.
IceMan dedi: Hyperx Cloud 3 öneririm hocam ben de sipariş verdim, özellikle FPS oyunlar için çok fark yaratacağını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Üstelik oyun oynamayı, video montaj yapmayı iş haline getirmiş olan "yayıncı" dediğimiz insanlar bile alıyorsa vardır bir bildikleri. Teşekkür ederim önerin için ve hayırlı olsun dilerim.