Bütçe
6.000 TL

ayiifosho

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, iyi Sosyaller.

Önceki konuda da belirtmiş olduğum gibi elimdeki PSU (Thermaltake Smart BX1), ekran kartım ( Sapphire RX 9070 XT Nitro+) ile uyumlu değil.

Benim için sonradan ve anlık patlak veren bir sorun olduğu için maalesef şu an bütçem 5-6 bin TL arası ile kısıtlı.

Önerilerinize açığım, teşekkürler.

Enermax Revolution veya Raijintek Cratos bakabilirsin.
Öncelikle hızlı cevaplarınız beni çok mutlu etti. Bunun için teşekkürler.

Diğer forumlarda ve sosyallerde gördüğüm kadarıyla Enermax markası gerçekten TR pazarında çok rağbet görüyor. Özellikleri de gerçekten iç açıcı, tek aklıma takılan eğer bunu alırsam kafam RM1000x modelinde kalır mı ? O kadar büyük bir fark hissettirir mi ?

Teşekkürler.

Öncelikle hızlı cevaplarınız beni çok mutlu etti. Bunun için teşekkürler.

Diğer forumlarda ve sosyallerde gördüğüm kadarıyla Enermax markası gerçekten TR pazarında çok rağbet görüyor. Özellikleri de gerçekten iç açıcı, tek aklıma takılan eğer bunu alırsam kafam RM1000x modelinde kalır mı ? O kadar büyük bir fark hissettirir mi ?

Teşekkürler.
İkiside stabil güç veriyor. Rm1000x modeliyle arasında fark göremezsiniz.

Merhaba arkadaşlar, iyi Sosyaller.

Önceki konuda da belirtmiş olduğum gibi elimdeki PSU (Thermaltake Smart BX1), ekran kartım ( Sapphire RX 9070 XT Nitro+) ile uyumlu değil.

Benim için sonradan ve anlık patlak veren bir sorun olduğu için maalesef şu an bütçem 5-6 bin TL arası ile kısıtlı.

Önerilerinize açığım, teşekkürler.

BX1 650W modeli mi?

O PSU'nun uyumsuz olduğunu kim söyledi size?

@ayiifosho
Tekrar merhaba, Ekran kartı ve Güç kaynağına bizzat sahibim. Güç kaynağım 2 CPU 2 GPU olmak üzere toplam 4 adet, 2 adet zaten işlemciye gittiği için bana GPU için sadece 2x8 pin kalıyor. Ekran kartına baktığımda 12 pin girişi ve dönüştürücü kablosu vardı. Dönüştürücü kablosu benden 3 adet pcie kablosu istiyor fakat ben 2 tanesini taktım ve monteledim. Bilgisayarı çalıştırdığımda ekran kartının ışığı yandı fakat fanlar dönmüyordu. Hdmi kablosunu da taktığımda görüntü alamadım. Anakarta taktım ve DDU işlemi yaptım. Sonucunda bir fayda göremedim. Bugün tekrar Özellikle RX9070 xt sürücüsü kurmayı deneyeceğim eğer olmazsa maalesef yeni bir PSU almam gerekir.