Selam. 6.000 TL bütçem var. Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Wireless olmasını istiyorum. Mikrofonun kaliteli olmasını istiyorum. Ben biraz araştırdım HyperX Cloud 3 Wireless, HyperX Cloud 2 Wireless, Corsair HS80, SteelSeries Artics Nova 5 ürünlerini buldum. Sizce ne alayım? Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000
Selam. 6.000 TL bütçem var. Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Wireless olmasını istiyorum. Mikrofonun kaliteli olmasını istiyorum. Ben biraz araştırdım HyperX Cloud 3 Wireless, HyperX Cloud 2 Wireless, Corsair HS80, SteelSeries Artics Nova 5 ürünlerini buldum. Sizce ne alayım? Önerilerinizi bekliyorum.
FPS oynuyorsan Cloud 3 Wireless bakabilirsin. Onun dışında HS80, Nova 5'te güzeldir. Cloud 3Ü kullandım fakat diğerlerini kullanma şansım olmadı Cloud 3'ün mikrofon ve FPS oyunlarındaki performansı güzeldi boğuk veya robotik ses sorunu da yaşamadım. Aktif olarak Arctis 9 kullanıyorum.
HS80 Wireless.
FPS oynuyorsan Cloud 3 Wireless bakabilirsin. Onun dışında HS80, Nova 5'te güzeldir. Cloud 3Ü kullandım fakat diğerlerini kullanma şansım olmadı Cloud 3'ün mikrofon ve FPS oyunlarındaki performansı güzeldi boğuk veya robotik ses sorunu da yaşamadım. Aktif olarak Arctis 9 kullanıyorum.
Nova 5I bana çok önerdiler peki sizce alınır mı? Yoksa FPS oyunu ve mikrofon odaklı olduğum için Cloud 3 Wireless mi daha mantıklı olur?
HS80 bakılabilir lakin servisi bir tık kötü. C3 Wireless o açıdan daha mantıklı. Ayrıca FxSound ile cayır cayır akıyor çoğu kulaklık.
Nova 5 nasıl peki hocam çok önerildi?
Hocam nova 5 övülüyor fakat denemedim. Vatan veya itopya mağazalarına giderek teşhir deneyebilirsiniz.Nova 5I bana çok önerdiler peki sizce alınır mı? Yoksa FPS oyunu ve mikrofon odaklı olduğum için Cloud 3 Wireless mi daha mantıklı olur?
Nova 5 nasıl peki hocam çok önerildi?
Hocam Nova 5 övülüyor fakat denemedim. Vatan veya İtopya mağazalarına giderek teşhir deneyebilirsiniz.
Tamamdır hocam düşüneceğim bunu da.
Bold Pilot 10
Uzman
HS80 Wireless
Hocam ona baktımda hem mikrofonu eğilmiyor hem de çok toz tutuyormuş sanırım çok beğenilmemiş.