Bütçe
6.000 TL

ErdemOguzC

Uzman
Yer
Hatay
5-6 bin lira civarında bir bütçem var ve buraya pek kar yağmasa da rüzgar ve yağmur bolca oluyor. Bu yüzden beni sıcak tutacak, kaliteli bir mont arıyorum. En az iki yıl boyunca rahatlıkla giyebileceğim, lise öğrencisi için uygun bir mont arayışındayım.

6 bin TL fazla değil mi acaba? Fiyat algımı kaybetmişde olabilirim malum Türkiye'de yaşıyoruz.
Bilmiyorum ki hocam 20-30k aralığında montları görünce 6k iyi gibi geldi bana.

Bu butcelerde bana gore Decathlon montlari en iyisi. 3 in 1 turunde mont vardi Forclaz'da, onlara bakilabilir. Bunun disinda Wedze'ye ve Quechua'ya bakilabilir. Wedze bir tik daha iyi Quechua'dan.
Anladım hocam peki jack and jones gibi markaların montlarından daha mı iyi olur? yanlış anlamayın çok bir bilgim yok bu katagoride o yüzden soruyorum.

Peki jack and jones gibi markaların montlarından daha mı iyi olur?
Arkadaşın önerdiği markaların ürünleri daha koruyucu olur ama Jack & Jones gibi markaların stilleri daha günlük kullanıma uygundur, ortamlarda sırıtmaz.

Ben J&J tercih ederdim. Arkadaşımın biri 12261971 modelini kullanıyor çok güzel kalıbı var. Yukarıdaki markalardan tercih edecek olursan da yağmurluk değil de mont modellerini tercih etmeni öneririm.

Arkadaşın önerdiği markaların ürünleri daha koruyucu olur ama Jack & Jones gibi markaların stilleri daha günlük kullanıma uygundur, ortamlarda sırıtmaz.

Ben J&J tercih ederdim. Arkadaşımın biri 12261971 modelini kullanıyor çok güzel kalıbı var. Yukarıdaki markalardan tercih edecek olursan da yağmurluk değil de mont modellerini tercih etmeni öneririm.
Teşekkür ederim ilk önce açıklaman için. Listeme ekledim.

Nerede yaşıyorsunuz hocam? Ülkemizin her şehrinde kış sert geçmiyor. Berkay hocamın dediğine katılıyorum, işlevsellik olarak decathlona bakılabilir. Onun harici Amazon'da Columbia'nın birkaç modelini o bütçe de bulabiliyorsunuz. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve mont giydiğim gün sayısı çok az. Ceketler ile geçiriyorum çoğu zaman.

Nerede yaşıyorsunuz hocam? Ülkemizin her şehrinde kış sert geçmiyor. Berkay hocamın dediğine katılıyorum, işlevsellik olarak decathlona bakılabilir. Onun harici Amazon'da Columbia'nın birkaç modelini o bütçe de bulabiliyorsunuz. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve mont giydiğim gün sayısı çok az. Ceketler ile geçiriyorum çoğu zaman.

Hatay'da yaşıyorum hocam. Bizim burada hiç kar yağmaz zaten. Columbia'nın modellerimi atabilir misiniz?