6.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
6.000 TL
VV3 Pro MCU olarak geride kaldı, 54L15/20 çok iyi durumda.
Alınabilecek en mantıklı 2 mouse X1 V2 Extreme olur, Maya'nın da MCU'su geride çünkü.

Bilmediğim neyse dostum. Musait olduğun zaman konularıma bakar mısın? Boş bi tartışma, şahsen bir çok mouse denedim. Kendisine önerimi bıraktım.

Bilmediğim neyse dostum. Musait olduğun zaman konularıma bakar mısın? Boş bi tartışma, şahsen bir çok mouse denedim. Kendisine önerimi bıraktım.
Bakmama gerek yok, VV3 Pro'yu X1 V2 Extreme'e tercih eden birini ciddiye bile alamam.

Bu mouseları öneren baya kişi oldu ama bütçemin altında kalıyorken 3kya mouse almak mantıklı gelmiyor

4.000 TL'den sonrası fantezi bütçesi. Aynı donanım aynı kaplama sadece opsiyonel değişiklikler oluyor. Bana kalırsa hepsi boş.

lamzu maya x baya içime yattı önerir misiniz maya x'i ?

Malzeme kalitesi ve Firmware olarak çok iyi bir fare ama yeni nesil donanım kullanıyor overpriced bir model.

cebimden daha fazla para çıkmış olacak mantıken. Almışken max 6klık düzgün bi şey almak istiyorum.

Antin kuntin şeyler isterseniz buna bakabilirsiniz. Ama kaplaması konusunda eleştiriler var kötü deniyor.

Ana akım markalar dışında hiçbir fare kullanmamışsındır herhalde. Üstte de dediğim gibi Viper V4 Pro çift taraflı PCB dışında hiçbir olayı olmayan plastik bir fare. Hak ettiği fiyat 4.500-5.000 TL. Kaliteyi değil markayı savunuyorsun şuan.

Bakmama gerek yok, VV3 Pro'yu X1 V2 Extreme'e tercih eden birini ciddiye bile alamam.
Ben V3 pro önermedim. V4 pro önerdim galiba okumaniz dahi yok.

@23783 macro yazılımını kullanıyorum. Sekmeme ve bir çok işimde yardımcı oluyor. Saydığınız ürünler sensör okuması dahi düzgün değil.

Bir şey değişmedi, ayrıca V4 Pro şişkin fiyatta ve MCU/Sensör bilgisi yok. TPU gibi detaylı inceleme yapan yerlerde detaylı inceleme yok yazılı olarak.

3k daha bırak, Viper V4 pro al. Claw için, Superstrike ve WL 2.el temiz ürünler var.
Hocam eğer bütçemi 3k arttırabilcek olsam konu açmayıp direkt beastx alıp kenara çekilirdim zaten. V4 önermeniz garip değil mi biraz..

Bir şey değişmedi, ayrıca V4 Pro şişkin fiyatta ve MCU/Sensör bilgisi yok.

MCU olarak bilgi verdim.

Sensör ise Focus Pro 50K Gen-3 kullanıyor. PixArt'ın bir sensörünün modlanmış haliydi galiba ama hangisi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…