Makaleler
13
Yer
İstanbul
Fiyatı 6.000 TL, peşin fiyatına 6 taksit ile alacağım Amazon babadan. Şu an kullandığım anakart ASUS Prime A520M-K. Ne O.C yapabiliyorum, ne de U.V. yapabiliyorum. M.2 SSD soğutucusu yok, soğutucu almak yerine diğer isteklerimi aradan çıkartmış olayım diyorum. Uzun süre AM4'te kalacağım gibi.

Anakart gayet dolu gözüküyor. Siz ne dersiniz?
@LH44 sen ne dersin?

Fiyatı 6.000 TL, peşin fiyatına 6 taksit ile alacağım Amazon babadan. Şu an kullandığım anakart ASUS Prime A520M-K. Ne O.C yapabiliyorum, ne de U.V. yapabiliyorum. M.2 SSD soğutucusu yok, soğutucu almak yerine diğer isteklerimi aradan çıkartmış olayım diyorum. Uzun süre AM4'te kalacağım gibi.

@LH44 sen ne dersin?

2. el tarafında tek şu ilan var: https://share.google/erwvFOFjec9mZv3CT

Sadece anakart lazımsa alınır, 2. el tarafında tek başına daha pahalıya satılıyor çünkü.

Ses yongası bakımından pek iyi bir anakart değil, SSD soğutma açısından güzel baktığım verilere göre lakin OC olarak iyi bir performansa sahip olduğunu düşünmüyorum. 4400MHz Üstüne genel olarak çıkılmamış. Dahili Bluetooth ve Wi-Fi yok. Başkalarından da öneri almanı öneririm bu anakart konusunda.

@LH44 sen ne dersin?
Güzel anakart hocam.

Bir de bu ürün var peşin fiyatına 4 taksit bunu da düşünebilirsin.

Ses yongası bakımından pek iyi bir anakart değil, SSD soğutma açısından güzel baktığım verilere göre lakin OC olarak iyi bir performansa sahip olduğunu düşünmüyorum. 4400MHz Üstüne genel olarak çıkılmamış. Dahili Bluetooth ve Wi-Fi yok. Başkalarından da öneri almanı öneririm bu anakart konusunda.
Wifi ve Bluetooth önemli değil..
2. el tarafında tek şu ilan var: https://share.google/erwvFOFjec9mZv3CT

Sadece anakart lazımsa alınır, 2. el tarafında tek başına daha pahalıya satılıyor çünkü.
Hangisi sence? Sadece anakart lazım.

Güzel anakart hocam.

Bir de bu ürün var peşin fiyatına 4 taksit bunu da düşünebilirsin.
Satıcı pek güven vermedi ya. MSI daha dolu bundan.

MSI derim. M.2 soğutucu falan alacaksın aynı paraya denk gelicek neredeyse.
Soğutma tasarımında da daha iyi zaten.
Bunla R5 5600'e güzel bir O.C çekeriz o zaman. Tabii işlemci takoz çıkmazsa.

Neyse sipariş edeyim o zaman. Amazon'un giderlerini 2-3 aydır ben karşılıyorum zaten.