Bütçe
6.000 TL

Recklees

Uzman
6.000 TL'ye Nintendo Switch almak istiyorum. Lite falan fark etmez, sadece Switch oyunları oynamak istiyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch v2 buldum, Joy-Con yok da sahte Joy-Con bulabilir miyim?
Neden milletin hurdasini toplamakla ugrasasin ki? Sahte Joy-Con'un maliyeti 1.000 TL diye gormustum Sahibinden'de. Degmez. 7 kusure Lite cihaz bulursun. Fakat iki uc oyun alsan bir Lite fiyati daha odemen gerekecek. Bu yuzden kirik cipli bir Lite al. Fiyatlari cok firladi populeriteden oturu. 9-10 bin arasi.

Neden milletin hurdasini toplamakla ugrasasin ki? Sahte Joy-Con'un maliyeti 1.000 TL diye gormustum Sahibinden'de. Degmez. 7 kusure Lite cihaz bulursun. Fakat iki uc oyun alsan bir Lite fiyatu daha odemen gerekecek. Bu yuzden kirik cipli bir Lite al. Fiyatlari cok firladi populeriteden oturu. 9-10 bin arasi.
Switch Lite'lar var, 5500'e falan pazarlıkla 4000 falan yaparlarsa güzel olur aslında. Peki sence Switch Lite yeterli mi Switch oyunları için?

Sahte Joy-Con yerine normal bir gamepad almak daha mantıklı. Bence joyconsuz V2 alacağınıza Lite'a yönelin.

Switch Lite'lar var, 5500'e falan pazarlıkla 4000 falan yaparlarsa güzel olur aslında. Peki sence Switch Lite yeterli mi Switch oyunları için?
Aklı olan kimse 4000 TL'ye Lite vermez. Daha yeni sattım, piyasayı biliyorum; öyle fiyatlar dönmüyor.

Attığınız ürün v1'miş, v1 alınmaz, çok eski cihaz. Bir çok sorun olma ihtimali yanında gelir.

Yeterli. Ben de OLED var fakat Lite daha ergonomik ele geliyor. Ancak orijinal yazilimli cihaz alirsan oyunsuz kalma ihtimalin var. Oyun fiyatlari pahali ve oyunlari elden cikarmak zor.