Cipli al alacaksan. Cipli almazsan oyunlara surekli para harcaman gerekir. Ayrica 6.000 TL Switch icin biraz az degil mi? PSP bulursun o fiyatlara duzgun Switch yoktur. Lite dahil.
Cipli al alacaksan. Cipli almazsan oyunlara surekli para harcaman gerekir. Ayrica 6.000 TL Switch icin biraz az degil mi? PSP bulursun o fiyatlara duzgun Switch yoktur. Lite dahil.
Neden milletin hurdasini toplamakla ugrasasin ki? Sahte Joy-Con'un maliyeti 1.000 TL diye gormustum Sahibinden'de. Degmez. 7 kusure Lite cihaz bulursun. Fakat iki uc oyun alsan bir Lite fiyati daha odemen gerekecek. Bu yuzden kirik cipli bir Lite al. Fiyatlari cok firladi populeriteden oturu. 9-10 bin arasi.
Neden milletin hurdasini toplamakla ugrasasin ki? Sahte Joy-Con'un maliyeti 1.000 TL diye gormustum Sahibinden'de. Degmez. 7 kusure Lite cihaz bulursun. Fakat iki uc oyun alsan bir Lite fiyatu daha odemen gerekecek. Bu yuzden kirik cipli bir Lite al. Fiyatlari cok firladi populeriteden oturu. 9-10 bin arasi.
Yeterli. Ben de OLED var fakat Lite daha ergonomik ele geliyor. Ancak orijinal yazilimli cihaz alirsan oyunsuz kalma ihtimalin var. Oyun fiyatlari pahali ve oyunlari elden cikarmak zor.
Yeterli. Ben de OLED var fakat Lite daha ergonomik ele geliyor. Ancak orijinal yazilimli cihaz alirsan oyunsuz kalma ihtimalin var. Oyun fiyatlari pahali ve oyunlari elden cikarmak zor.