Simon 67 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.679 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.464 Bugün 00:34 #21 @Recklees, Daha var. Su an ciplenmesi mumkun degil. İleride olabilir.
KS KS Recklees 1 Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 241 Beğeniler 23 Bugün 00:37 #22 Simon dedi: @Recklees, Daha var. Su an ciplenmesi mumkun degil. İleride olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım, millet baya güzel arayüzler falan indiriyor, nereden o?
Simon dedi: @Recklees, Daha var. Su an ciplenmesi mumkun degil. İleride olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım, millet baya güzel arayüzler falan indiriyor, nereden o?
Simon 67 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.679 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.464 Bugün 00:38 #23 Recklees dedi: Bir şey soracağım, millet baya güzel arayüzler falan indiriyor, nereden o? Genişletmek için tıkla... Normal Switch'de yukleyemiyorsun. Ancak cipli olunca tema, arayuz vs. yuklenebiliyor.
Recklees dedi: Bir şey soracağım, millet baya güzel arayüzler falan indiriyor, nereden o? Genişletmek için tıkla... Normal Switch'de yukleyemiyorsun. Ancak cipli olunca tema, arayuz vs. yuklenebiliyor.
KS KS Recklees 1 Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 241 Beğeniler 23 Bugün 00:40 #24 Simon dedi: Normal Switch'de yukleyemiyorsun. Ancak cipli olunca tema, arayuz vs. yuklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum işte, ondan soruyorum. Bir de çipli olunca böyle mağaza gibi bir şey var, tıklıyorsun, indiriyorsun, öyle değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:46
Simon dedi: Normal Switch'de yukleyemiyorsun. Ancak cipli olunca tema, arayuz vs. yuklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum işte, ondan soruyorum. Bir de çipli olunca böyle mağaza gibi bir şey var, tıklıyorsun, indiriyorsun, öyle değil mi?
Simon 67 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.679 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.464 Bugün 00:45 #25 Recklees dedi: Biliyorum işte, ondan soruyorum. Bir de çipli olunca böyle mağaza gibi bir şey var, tıklıyorsun, indiriyorsun, öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... O magaza hic pratik degil. İki de bir kapaniyor. Onun yerine istedigin oyunun .nsp dosyasini PC'ye yukleyip DBI araciligiyla konsola at. YouTube'da Hamid Yuksel diye bir kanal var o adamin videolari ise yarar. Türkçe yama da kurabailirsin bu arada.
Recklees dedi: Biliyorum işte, ondan soruyorum. Bir de çipli olunca böyle mağaza gibi bir şey var, tıklıyorsun, indiriyorsun, öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... O magaza hic pratik degil. İki de bir kapaniyor. Onun yerine istedigin oyunun .nsp dosyasini PC'ye yukleyip DBI araciligiyla konsola at. YouTube'da Hamid Yuksel diye bir kanal var o adamin videolari ise yarar. Türkçe yama da kurabailirsin bu arada.