Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺10.000
Bende 6 bin TL'ye aldım. Renk kalitesi falan gayet iyi. Ghosting sorunu yok. Alınır.
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ayakları çok yer kaplıyor mu? Sanırım bu fiyatta en iyi seçeneklerden biri ips olarak.Bende 6 bin TL'ye aldım. Renk kalitesi falan gayet iyi. Ghosting sorunu yok. Alınır.
Ayakları çok yer kaplıyor mu? Sanırım bu fiyatta en iyi seçeneklerden biri IPS olarak.
Evet en iyisi bu. Kendi ayaklarını kullanmıyorum north bayou F80 takılı.
Akif Erdem
Çalışkan
Naptınız aldınız mı hocam bende düşünüyorum 25 inçini alınır mı?
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aldım, şu an ondan yazıyorum. 75 Hz 24 inç ips monitörden geçince çağ atladım cidden. Ben çok beğendim. Ölü piksel de çıkmadı şükür. Parlaklığı, renkleri, akıcılığı vs. her şeyi iyi bence. Montajı da çok kolay oldu. Tek eksiği içinden displayport kablosu çıkmaması (HDMI çıkıyor yalnızca). Mecbur 400-500 kabloya vereceğim.Naptınız aldınız mı hocam bende düşünüyorum 25 inçini alınır mı?
Akif Erdem
Çalışkan
Aldım, şu an ondan yazıyorum. 75 Hz 24 inç IPS monitörden geçince çağ atladım cidden. Ben çok beğendim. Ölü piksel de çıkmadı şükür. Parlaklığı, renkleri, akıcılığı vs. her şeyi iyi bence. Montajı da çok kolay oldu. Tek eksiği içinden DisplayPort kablosu çıkmaması (HDMI çıkıyor yalnızca). Mecbur 400-500 kabloya vereceğim.
Biraz büyük eksiklik, keşke koysalar bende 75 Hz 24 inçten geçeceğim. Öğrenci indirimi falan 6K falan geliyor bence rakipsiz bu fiyatta alacağım bakalım yarın. Bu arada HDMI kablosu 120Hz kadar mı veriyor hocam?
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
HDMI 240Hz destekliyor. Benim ekran kartımda tek HDMI girişi olduğu için diğer monitörü kullanamıyorum. Benlik bir durum biraz da.Biraz büyük eksiklik, keşke koysalar bende 75 Hz 24 inçten geçeceğim. Öğrenci indirimi falan 6K falan geliyor bence rakipsiz bu fiyatta alacağım bakalım yarın. Bu arada HDMI kablosu 120Hz kadar mı veriyor hocam?
Akif Erdem
Çalışkan
HDMI 240Hz destekliyor. Benim ekran kartımda tek HDMI girişi olduğu için diğer monitörü kullanamıyorum. Benlik bir durum biraz da.
Peki hocam biraz yoruyorum ama ışık süzmesi ve ghosting olayları nasıl?
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ghosting problemi yok, ışık sızması ise minimal düzeyde (sağ ve sol alt). Kesinlikle rahatsız edici bir seviyede değil. Dün bolca oyun da oynadım, canımı sıkan bir olaya rastlamadım.Peki hocam biraz yoruyorum ama ışık süzmesi ve ghosting olayları nasıl?
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri