Bütçe
₺10.000
Naptınız aldınız mı hocam bende düşünüyorum 25 inçini alınır mı?
Aldım, şu an ondan yazıyorum. 75 Hz 24 inç ips monitörden geçince çağ atladım cidden. Ben çok beğendim. Ölü piksel de çıkmadı şükür. Parlaklığı, renkleri, akıcılığı vs. her şeyi iyi bence. Montajı da çok kolay oldu. Tek eksiği içinden displayport kablosu çıkmaması (HDMI çıkıyor yalnızca). Mecbur 400-500 kabloya vereceğim.

Aldım, şu an ondan yazıyorum. 75 Hz 24 inç IPS monitörden geçince çağ atladım cidden. Ben çok beğendim. Ölü piksel de çıkmadı şükür. Parlaklığı, renkleri, akıcılığı vs. her şeyi iyi bence. Montajı da çok kolay oldu. Tek eksiği içinden DisplayPort kablosu çıkmaması (HDMI çıkıyor yalnızca). Mecbur 400-500 kabloya vereceğim.

Biraz büyük eksiklik, keşke koysalar bende 75 Hz 24 inçten geçeceğim. Öğrenci indirimi falan 6K falan geliyor bence rakipsiz bu fiyatta alacağım bakalım yarın. Bu arada HDMI kablosu 120Hz kadar mı veriyor hocam?

Biraz büyük eksiklik, keşke koysalar bende 75 Hz 24 inçten geçeceğim. Öğrenci indirimi falan 6K falan geliyor bence rakipsiz bu fiyatta alacağım bakalım yarın. Bu arada HDMI kablosu 120Hz kadar mı veriyor hocam?
HDMI 240Hz destekliyor. Benim ekran kartımda tek HDMI girişi olduğu için diğer monitörü kullanamıyorum. Benlik bir durum biraz da.