6.000 TL'ye Odyssey G4 240 Hz alınır mı?

Bütçe
₺10.000

Chomusuke

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, hem FPS hem de hikayeli oyunlar için öğrenci indirimiyle bu monitör alınır mı? Fiyatına değer mi?

Link

Naptınız aldınız mı hocam bende düşünüyorum 25 inçini alınır mı?

Naptınız aldınız mı hocam bende düşünüyorum 25 inçini alınır mı?
Aldım, şu an ondan yazıyorum. 75 Hz 24 inç ips monitörden geçince çağ atladım cidden. Ben çok beğendim. Ölü piksel de çıkmadı şükür. Parlaklığı, renkleri, akıcılığı vs. her şeyi iyi bence. Montajı da çok kolay oldu. Tek eksiği içinden displayport kablosu çıkmaması (HDMI çıkıyor yalnızca). Mecbur 400-500 kabloya vereceğim.

Biraz büyük eksiklik, keşke koysalar bende 75 Hz 24 inçten geçeceğim. Öğrenci indirimi falan 6K falan geliyor bence rakipsiz bu fiyatta alacağım bakalım yarın. Bu arada HDMI kablosu 120Hz kadar mı veriyor hocam?

Biraz büyük eksiklik, keşke koysalar bende 75 Hz 24 inçten geçeceğim. Öğrenci indirimi falan 6K falan geliyor bence rakipsiz bu fiyatta alacağım bakalım yarın. Bu arada HDMI kablosu 120Hz kadar mı veriyor hocam?
HDMI 240Hz destekliyor. Benim ekran kartımda tek HDMI girişi olduğu için diğer monitörü kullanamıyorum. Benlik bir durum biraz da.

Peki hocam biraz yoruyorum ama ışık süzmesi ve ghosting olayları nasıl?
Ghosting problemi yok, ışık sızması ise minimal düzeyde (sağ ve sol alt). Kesinlikle rahatsız edici bir seviyede değil. Dün bolca oyun da oynadım, canımı sıkan bir olaya rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…