Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
- Makaleler
- 17
En iyisi Sapphire değil, hatta bana kalırsa iyi bir marka da değil. Satın alırken satıcının tavrına, içinin açılıp açılmadığına, sıcaklıklarında dikkat et. İstersen bulduğun ilanlar varsa at karşılaştıralım.En iyisi Sapphire diye biliyorum bir de alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiye verir misiniz?
En iyisi Sapphire diye biliyorum bir de alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiye verir misiniz?
Fanlar yalpalama yapmayacak, miningsiz seçmeye dikkat et varsa bile 1-2 ay yapılmış olsun Max. İçi açılmış mı açılmamış mı dikkat et PCB'de kırık çıkık var mı ona da bak. 6600XT alacaksan Dual veya Nitro+ olanı al ama önceliğin Dual olsun soğutması daha iyi.
efebatiin
Yetkin
En iyisi Sapphire diye biliyorum bir de alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiye verir misiniz?
Recep Baltaş bunu duyarsa iyi şeyler olmaz
Marka değil de 2. elde daha çok testler daha önemli.
windowser
Becerikli
Recep Baltaş bunu duyarsa iyi şeyler olmaz
Marka değil de 2. elde daha çok testler daha önemli.
Hımm bilmiyordum kusura bakmayın forumda yeniyim.
efebatiin
Yetkin
Şakasına diyorum hocam
Dediğim gibi 2. elde önemli olan testler ve satıcı.
windowser
Becerikli
Fanlar yalpalama yapmayacak, miningsiz seçmeye dikkat et varsa bile 1-2 ay yapılmış olsun Max. İçi açılmış mı açılmamış mı dikkat et PCB'de kırık çıkık var mı ona da bak. 6600XT alacaksan Dual veya Nitro+ olanı al ama önceliğin Dual olsun soğutması daha iyi.
İnternet kafeden çıkma etiketleri açılmamış buldum bir tane alınır mı?
efebatiin
Yetkin
İnternet kafeden çıkma etiketleri açılmamış buldum bir tane alınır mı?
İnternet kafeden çıkma bir şeyin iyi olacağını düşünmüyorum.
Çok çalışmıştır önermem ayrıca sigara vs de kokar öyle şeyler. Kullanım süresine bağlı 1 yıl ustunu almazdım.İnternet kafeden çıkma etiketleri açılmamış buldum bir tane alınır mı?
windowser
Becerikli
En iyisi Sapphire değil, hatta bana kalırsa iyi bir marka da değil. Satın alırken satıcının tavrına, içinin açılıp açılmadığına, sıcaklıklarında dikkat et. İstersen bulduğun ilanlar varsa at karşılaştıralım.