Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
G99'da oynatır. Antutu'da %6, geekbench'de %8 fark var. Çok değil. Her şey işlemci de değil, en önemli olsa da.
G99'da oynatır. Antutu'da %6, geekbench'de %8 fark var. Çok değil. Her şey işlemci de değil, en önemli olsa da.
Neden G99 yazdım bilmiyorum, SD 685 var X9'da, ve arada çok fark var. 695, 685'i maymuna çevirir.G99'da oynatır. Antutu'da %6, geekbench'de %8 fark var. Çok değil. Her şey işlemci de değil, en önemli olsa da.
O doğru ama g99 la çok bir fark yok bence.Neden G99 yazdım bilmiyorum, SD 685 var X9'da, ve arada çok fark var. 695, 685'i maymuna çevirir.
Evet, G99'la çok fark yok. Sadece daha düşük güç tüketimine ve biraz daha güçlü işlemciye sahip. GPU testleri benzer.
Can dostlar, yüce insanlar, güzel arkadaşlarım. Bu kardeşinize bir tavsiyede bulunun. Yeğenim 7 yaşında özellikle belirteyim Samsung tablet istiyor. Oyun oynayacakmış paşamız. Ben tablet konusunda sıfır bilgiye sahip biriyimbu çocuğa alabileceğimiz önereceğiniz bir Samsung tablet modeli lazım. Limit 6000. diyelim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sonradan tekrar edeceğim
![]()
Selam hocam tableti aldınız mı? TFT LCD ekran nasıl memnun musunuz? Renkleri, parlaklığı ve pikselleri nasıl?