A06'dan iyidir. Kamera, performans vs.
Güvenlik güncellemesi alan güncel serilere de bulaşıyor virüs. Eğer bilinmeyen kaynaklardan dosya indirilmezse zaten bulaşmaz virüs.
Güvenlik güncellemesi sadece virüs koruması değilki
A06'dan iyidir. Kamera, performans vs.
Güvenlik güncellemesi alan güncel serilere de bulaşıyor virüs. Eğer bilinmeyen kaynaklardan dosya indirilmezse zaten bulaşmaz virüs.
Hocam o çok nadir görülen ekstrem bir şey. Günlük kullanıcıya olmaz öyle.Androidde tek indirmeyle bulaşmıyor virüs sadece fotoğraf açıp cihazın brick olabilir.
Haklısınız hocam, ancak S7 kullanıp ta veri sızıntısından verileri çalınan biri görmedim.Güvenlik güncellemesi sadece virüs koruması değilkitelefonuna gizliden veri sızıntısı olabilir.
Nadir görülen bir şey değil daha geçen 2 yılda instagramda story açıp cihazlarını bir daha kullanamayan insanları görmedin mi.Hocam o çok nadir görülen ekstrem bir şey. Günlük kullanıcıya olmaz öyle.
Hocam o çok nadir görülen ekstrem bir şey. Günlük kullanıcıya olmaz öyle.
Haklısınız hocam, ancak S7 kullanıp ta veri sızıntısından verileri çalınan biri görmedim.
Instagramdan nasıl oluyor öyle hocam uygulama ile alakalı olabilir mi o?Nadir görülen bir şey değil daha geçen 2 yılda instagramda story açıp cihazlarını bir daha kullanamayan insanları görmedin mi.
Haklısınız hocam.S7 kullanan birini önemsemezlerde yine de önemsiz dememek lazım güvenlik güncellemelerine.
Noksanlığını görünceye kadar değerini anlamazsınızYaklaşık 1 yıldır kullanıyorum Realme 9I yi ve güvenlik güncellemelerinin olmamasının bir noksanlığını görmedim. Zaten telefona virüs bulaştırmak ayrı bir başarı ister.
Siz de haklısınız hocam, zamanında her türlü ROM'u denedim, her türlü yerlere giriyordum ve eski Android sürümü kullanmama rağmen başıma öyle bir şey hiç gelmedi.Şahsen güvenlik güncellemesi almayan bir telefonu kullanmam. Haberin bile yokken kredi kartından alışveriş yapıp telefonuna gelen doğrulama kodunu girip hesabını boşaltabilirler.