A06'dan iyidir. Kamera, performans vs.

Güvenlik güncellemesi alan güncel serilere de bulaşıyor virüs. Eğer bilinmeyen kaynaklardan dosya indirilmezse zaten bulaşmaz virüs.

Güvenlik güncellemesi sadece virüs koruması değilki :) telefonuna gizliden veri sızıntısı olabilir.

Androidde tek indirmeyle bulaşmıyor virüs sadece fotoğraf açıp cihazın brick olabilir.
Hocam o çok nadir görülen ekstrem bir şey. Günlük kullanıcıya olmaz öyle.

Güvenlik güncellemesi sadece virüs koruması değilki :) telefonuna gizliden veri sızıntısı olabilir.
Haklısınız hocam, ancak S7 kullanıp ta veri sızıntısından verileri çalınan biri görmedim.

Hem 6 bine telefon aranıyor, şu bile 4 bin :D

Şahsen güvenlik güncellemesi almayan bir telefonu kullanmam. Haberin bile yokken kredi kartından alışveriş yapıp telefonuna gelen doğrulama kodunu sen görmeden girip hesabını boşaltabilirler.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum Realme 9I yi ve güvenlik güncellemelerinin olmamasının bir noksanlığını görmedim. Zaten telefona virüs bulaştırmak ayrı bir başarı ister.

Şahsen güvenlik güncellemesi almayan bir telefonu kullanmam. Haberin bile yokken kredi kartından alışveriş yapıp telefonuna gelen doğrulama kodunu girip hesabını boşaltabilirler.
Siz de haklısınız hocam, zamanında her türlü ROM'u denedim, her türlü yerlere giriyordum ve eski Android sürümü kullanmama rağmen başıma öyle bir şey hiç gelmedi.

Bana gelmedi diye illa gelmez denemez pek zaten, ancak 6 bine de güvenlik güncellemesi isteme gibi bir lüksün olmuyor.