Bütçe
6.000 TL

fordark

Yetkin
Şarkı dinlemeyi aşırı seviyorum. Oyunlarda asla ses kasmam, o tarz oyunlar oynamıyorum fakat MMORPG'ya da tek kişilik oyunlar falan oynuyorum. Benim için kulağın pedinin yumuşacık olması ve kulağın kafama baskı yapmaması önemli. Şimdilik 6.000 TL düşünüyorum ama illa 5000-6000 olmasına gerek yok eğer "Şu kulaklık işini görecektir 2000-3000'e" derseniz ona da kabulüm. Kablolu tercih ediyorum.

Benim bulduklarım:

Eğer 2000-3000 fazla ver 4 sene kullanırsın arada da ses kalitesi olarak (müzik dinlerken) çok fark olur derseniz bütçemi arttırmayı düşünürüm.

HS80 var bende çok ağır bir kulaklık pedleri rahat ama kafayı eziyor bir yerden sonra. Ama verim olarak alabileceğin en iyi kulaklık + mikrafon kalitelerinden biridir.

Kablolu olsa çok daha iyi olur ama kablosuz önerilerine de açığım...

DT990 PRO önerebilirim ama bütçenizi biraz asabilir.

Bu biraz uzmanlara göre gibi sanki ben daha çok gaming kulaklık gibi markası belli başlı markalardan olanlardan istiyorum. :(

Kulak pedi çok sert gibi kulağımı acıtacak gibi gözüküyor ama...

HS80 var bende çok ağır bir kulaklık pedleri rahat ama kafayı eziyor bir yerden sonra. Ama verim olarak alabileceğin en iyi kulaklık + mikrafon kalitelerinden biridir.
Çok kararsız kaldım valla. :(

Normalde HS80 derdim ama müzik performansı nasıl pek bilmiyorum. Hem müzik hem de oyun performansının yeterince iyi olabileceğini düşünüyorum. En üstteki 2 modeli bilmiyorum daha iyi diyen varsa onlara da bakılabilir bence.

Bu biraz uzmanlara göre gibi sanki ben daha çok gaming kulaklık gibi markası belli başlı markalardan olanlardan istiyorum. :(

Kulak pedi çok sert gibi kulağımı acıtacak gibi gözüküyor ama...

Çok kararsız kaldım valla. :(
Belli başlı markaların üst modelleri dışındakiler çok da iyi değil müzik için, DT990 iyi bir kulaklık, hatta çoğu oyun kulaklığına takla attırır. Pedleri de bayağı iyi.