Şarkı dinlemeyi aşırı seviyorum. Oyunlarda asla ses kasmam, o tarz oyunlar oynamıyorum fakat MMORPG'ya da tek kişilik oyunlar falan oynuyorum. Benim için kulağın pedinin yumuşacık olması ve kulağın kafama baskı yapmaması önemli. Şimdilik 6.000 TL düşünüyorum ama illa 5000-6000 olmasına gerek yok eğer "Şu kulaklık işini görecektir 2000-3000'e" derseniz ona da kabulüm. Kablolu tercih ediyorum.
HS80 var bende çok ağır bir kulaklık pedleri rahat ama kafayı eziyor bir yerden sonra. Ama verim olarak alabileceğin en iyi kulaklık + mikrafon kalitelerinden biridir.
HS80 var bende çok ağır bir kulaklık pedleri rahat ama kafayı eziyor bir yerden sonra. Ama verim olarak alabileceğin en iyi kulaklık + mikrafon kalitelerinden biridir.
Normalde HS80 derdim ama müzik performansı nasıl pek bilmiyorum. Hem müzik hem de oyun performansının yeterince iyi olabileceğini düşünüyorum. En üstteki 2 modeli bilmiyorum daha iyi diyen varsa onlara da bakılabilir bence.
Belli başlı markaların üst modelleri dışındakiler çok da iyi değil müzik için, DT990 iyi bir kulaklık, hatta çoğu oyun kulaklığına takla attırır. Pedleri de bayağı iyi.