Mearty
Çalışkan
TANGZU Wan'er S.G II IEM almaya karar verdim. Anakartım A520M-A PRO. Ses yongası Realtek® ALC892/ALC897 Codec. Pek bilgim yok ancak düzgün, yeterli bir kullanım için NiceHCK NK1 ya da Moondrop Echo-A düşündüm. Genel olarak bu bütçelerde daha iyi bir seçeneğim var mı? Telefonda da kullanırım belki bu sebeple DAC işime yarayabilir.
Amacım genel olarak oyun ve Discord. Arada belki müzik.
wraithesports.com
wraithesports.com
Ek olarak IEM in yanına mikrofon olarak Fifine Ampligame A6T alacağım.
www.itopya.com
Amacım genel olarak oyun ve Discord. Arada belki müzik.
NiceHCK NK1 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ek olarak IEM in yanına mikrofon olarak Fifine Ampligame A6T alacağım.
Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti | ITOPYA
Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile A6T ITOPYA'da