Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Adidas'ın koşu/yürüyüş modelleri pek iyi değil, Nike'ta da ciddi bir F/P sorunu var.
SF26
Üstün
THEmito
Çalışkan
İnsülin direncimden ötürü günlük 1-1.30 saat yürüyüşe başladım. Yeni bir yürüyüş ayakkabısı almam gerekiyor. 6000 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum.
Hocam eğer yaşadığınız yerde sketchers mağazası varsa oraya gidin pişman olmazsınız.
kNecht
Yetkin
Adidas'ın koşu/yürüyüş modelleri pek iyi değil, Nike'ta da ciddi bir F/P sorunu var.
Önerileriniz için teşekkür ederim de asics hariç diğer markaları ilk defa duyuyorum. Nike bu konuda liderdi ne oldu da önerilmez hale geldi?
SJW akimina uydu. Modeller igrenc, giymek icin zenci rapci falan olmak lazim.Önerileriniz için teşekkür ederim de asics hariç diğer markaları ilk defa duyuyorum. Nike bu konuda liderdi ne oldu da önerilmez hale geldi?
SF26
Üstün
Mizuno voleybol ve koşu ayakkabıları konusunda en iyi markalardan birisi. Türkiye'deki insanların marka bağımlılığı pazar hacimlerini epey düşürdü lakin kendi sektörlerinde hâlen en çok adı geçen marka.Önerileriniz için teşekkür ederim de asics hariç diğer markaları ilk defa duyuyorum. Nike bu konuda liderdi ne oldu da önerilmez hale geldi?
Skechers ve Salomon da aynı şekilde.